بهینه سازی مصرف آب کشاورزی سیستان

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با اجرای طرح‌های انتقال آب از طریق لوله برای مصارف کشاورزی در سیستان الگوی مصرف در این منطقه شمالی استان تغییر یافته و بهینه‌سازی می‌شود.
کد خبر: ۴۵۸۵۳۳

علی‌محمد آزاد در نشست شورای اداری زابل تصریح کرد: هم اکنون لوله‌گذاری در 300 هکتار از زمین‌های کشاورزی منطقه سیستان در دست اجراست و قرار است این طرح تعمیم و توسعه یابد.

وی گفت: محدودیت منابع آب، ضرورت اصلاح الگوی کشت و مصرف آب را بیشتر کرده است.

آزاد با بیان این‌که در این دولت بیش از هزار میلیارد ریال اعتبار در بخش تامین آب کشاورزی و آب آشامیدنی سیستان هزینه شد، خاطرنشان کرد: 85 درصد هزینه‌های آبیاری تحت فشار در سیستان و بلوچستان به صورت بلاعوض توسط دولت پرداخت می‌شود و کشاورزان برای 15 درصد باقیمانده می‌توانند از تسهیلات بانکی استفاده کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان همچنین با اشاره به حمایت دولت از صنعت و معدن به منظور رونق تولید اظهار داشت: 50 درصد سود تسهیلات اعطایی در بخش صنعت، معدن، تجارت و تولید توسط دولت پرداخت می‌شود.

آزاد با اشاره به قابلیت‌های اقتصادی سیستان و بلوچستان ابراز کرد: 9 گذر مرزی در این استان فعال است که توسعه تبادل کالاها در آنها موجب رونق اقتصادی منطقه می‌شود.

منطقه سیستان شامل شهرستان‌های زابل، زهک و هیرمند در حوزه آبریز هامون قرار دارد.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها