سرهنگ علیرضا محرابی گفت: 55 تن از اراذل و اوباش سطح یک شهر تهران با اجرای مرحله هفتم طرح امنیت محله محور که ساعاتی پیش در سطح گستردهای از پایتخت به اجرا درآمد، دستگیر شدند.
وی اجرای این طرح را در پی تدابیر فرمانده انتظامی تهران بزرگ و بنا بر درخواست شهروندان تهرانی درباره اجرای مقتدرانه طرح امنیت محله محور خواند و افزود: ماموران این یگان صبح امروز هفتمین مرحله از طرح امنیت محله محور را اجرا کرده که در این عملیات غافلگیرانه، 55 نفر از اراذل و اوباش سطح یک شهر تهران دستگیر شدند.
سرهنگ محرابی افزود: در این عملیات از این متهمان که جرایمی نظیر شرارت، زورگیری، عربدهکشی و ایجاد رعب و وحشت در پرونده اتهامی آنان وجود دارد، تعدادی سلاح سرد همچون دشنه، چاقو و قمه، سلاحگرم قلابی که برای اخاذی و زورگیری استفاده میشده و مقادیر متنابهی مواد مخدر کشف و ضبط شد که به همراه متهمان برای انجام تحقیقات بیشتر به دادسرا منتقل شدند.
رییس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی پایتخت خاطرنشان کرد: طرح برخورد با اراذل و اوباش، به منظور افزایش ضریب امنیت و آرامش شهروندان تهرانی در روزهای آتی نیز ادامه خواهد داشت و شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه شرارت، اخاذی و مواردی از این دست، مراتب را به پلیس اطلاع دهند.(ایسنا)
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم