انتخابات و آزمونی برای هنرمندان

این روزها آرام‌آرام به زمان برگزاری نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نزدیک می‌شویم.
کد خبر: ۴۵۸۱۴۶

انتخاباتی که باتوجه به تهدیدهای نابخردانه دشمنان نظام و خیال خامی که در سرپرورانده‌اند، از جمله مهم‌ترین انتخابات‌ سالیان اخیر به شمار می‌رود.

طبیعتا در برگزاری هرچه پرشکوه‌تر این انتخابات، تمام اقشار جامعه بنا بر وظیفه ملی، میهنی و دینی‌شان می‌توانند و باید نقش مفید و موثری داشته باشند.

از جمله گروه‌هایی هم که نقش‌شان در ترغیب هرچه بیشتر مردم برای شرکت گسترده در سرنوشت‌شان می‌تواند بسیار موثر باشد، هنرمندانند.

اهالی فرهنگ و هنر با توجه به محبوبیت و جایگاهی که به‌واسطه هنر نزد مردم یافته‌اند، می‌توانند با موضعگیری‌های درست و بجا و حرف‌ها و نوشته‌های خود، به آفریدن حماسه‌ای از سوی مردم کمک کنند تا به واسطه آن توطئه‌ها و نقشه‌های شومی که در لابی‌های صهیونیستی علیه نظام طراحی شده است، نقش بر آب شود.

موضعگیری‌ها و سخنانی که نمونه‌اش را در رفتار و گفتار بعضی کارگردان‌ها در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر یا مراسم اهدای جوایز برگزیدگان «تجلی اراده ملی» دیدیم و شنیدیم.

آنجا که ابوالقاسم طالبی هنگام دریافت جایزه تجلی اراده ملی برای «قلاده‌های طلا» حرف‌هایی زد که حال و هوای دیگری به جشنواره بخشید.

طالبی که برای دریافت جایزه روی صحنه رفته بود، گفت: «چند روز پس از اختتامیه جشنواره فیلم فجر با من تماس گرفتند و گفتند مشخصات رنگ و سند ماشینی که می‌خواهید را بگویید و من به آنها گفتم ماشین، مشکی متالیک باشد و سند آن را به نام فرزند خردسال شهید احمدی‌‌روشن بزنید.»

و همین سخنان کوتاه طالبی بود که روحیه تعهد به‌نظام، ارزش‌ها و آرمان‌های نظام مقدس اسلامی را زنده‌تر از پیش می‌کند.

همین موضعگیری و حرف‌های کوتاه کافی بود تا دشمنان نظام بدانند هنرمندان ایران اسلامی دل در گرونظام و راهبر خویش دارند و امید به دوستی آنها تصوری است باطل و گمان این‌که هنر مندان این مرز و بوم دل در گرو دیگران دارند، خیالی نسنجیده است.

کیوان امجدیان - دبیر گروه فرهنگ و هنر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها