زوج کلاهبردار وعده وام ده‌ها میلیونی می‌دادند

زن و شوهر کلاهبرداری که با راه‌اندازی شرکت‌های جعلی و وعده‌های دروغین مبنی بر پرداخت وام‌های کلان به شهروندان کرجی و تهرانی، کلاهبرداری کرده بودند، در استان البرز دستگیر شدند.
کد خبر: ۴۵۷۹۰۶

به گزارش «جام‌جم»، سرهنگ حمیدرضا گل‌صباحی، رئیس پلیس آگاهی استان البرز گفت: در پی دریافت شکایات مردمی مبنی بر کلاهبرداری از شهروندان کرجی توسط مسوولان یک شرکت، رسیدگی به موضوع در دستور کار کارآگاهان عملیات ویژه پلیس آگاهی استان البرز قرار گرفت. وی افزود: با تحقیقات و جمع‌بندی و اظهارات مالباختگان مشخص شد کلاهبرداران که زن و شوهر هستند، با راه‌اندازی شرکت‌های صوری و جعلی و تبلیغات گسترده، به مردم وعده پرداخت وام‌های 30 تا 50 میلیون تومانی با کارمزد 4 درصد داده‌اند. سرهنگ گل‌صباحی تصریح کرد: متاسفانه برخی شهروندان با مشاهده آگهی روزنامه‌ها، بدون تحقیق و مشاوره با مراجع انتظامی به شرکت‌های مورد نظر مراجعه و بسته به میزان وام درخواستی، مبالغی را به شرکت پرداخت کرده‌اند. وی خاطرنشان کرد: زوج کلاهبردار با نام‌های جعلی «ایلیا» و «فرخنده» پس از کلاهبرداری از چندین نفر در یک منطقه از شهر قبل از سررسید زمان پرداخت وام، شرکت (اجاره‌ای) خود را تعطیل و تغییر مکان داده‌اند.

گل‌صباحی گفت: ماموران پس از تحقیقات نامحسوس سرانجام محل اختفای اصلی کلاهبرداران را در تهران شناسایی و طی عملیات غافلگیرانه هر دو متهم را در حالی‌که قصد داشتند بار دیگر تغییر مکان دهند، دستگیر کردند. وی افزود: بر اساس اعترافات زوج کلاهبردار که نام اصلی آنها حسن و نازنین است، مشخص شد هر دو دارای سابقه جعل و کلاهبرداری هستند و از سال 88 با راه‌اندازی شرکت‌های متعدد در مناطق مختلف شهرهای کرج و تهران (میدان طالقانی، کارگر شمالی نرسیده به خیابان نصرت و خیابان گلبرگ در هفت‌حوض نارمک) از بیش از 300 نفر با وعده اعطای تسهیلات بانکی کلاهبرداری کرده‌اند. رئیس پلیس آگاهی استان البرز با اشاره به این‌که تاکنون 100 نفر از مالباختگان شناسایی شده‌اند، اظهار کرد: شهروندانی که از طریق شگرد این زوج مورد کلاهبرداری قرار گرفته‌اند، برای ارائه شکایت و پیگیری آن به شعبه 22 بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب کرج مراجعه کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها