شامگاه امروز جمعه،

جشن ربیع معلولان برگزار می‌شود

"جشن ربیع معلولان" امروز جمعه در سالن وزنه برداری مجموعه ورزشی آزادی برگزار می شود تا مشکلات فراسوی بیش از سه میلیون معلول ایرانی مورد بررسی قرار گیرد.
کد خبر: ۴۵۷۶۴۷

علی همت محمودنژاد، رییس انجمن دفاع از حقوق معلولان ایران در گفت و گو با خبرنگار جام جم آنلاین گفت: در این همایش قصد داریم تا به بررسی تحقق یا عدم تحقق وعده هایی بپردازیم که مسوولان به معلولان داده اند و به همین منظور از کارشناسان حوزه توان یابان نیز دعوت کرده ایم تا به جمع ما بپیوندند.

وی با بیان این که برخی از مواد "قانون جامع حمایت از معلولان" نیاز به ترمیم دارد، عنوان کرد: در نظر داریم در این مراسم، نسبت به ماهیت مواد این قانون و نحوه اجرای آن، از خود معلولان نظرخواهی کنیم؛ زیرا معتقدیم که برخی از مواد این سند قانونی، نیاز به اصلاح و بازنگری دارد.

وی در پایان اظهار داشت: قرار بود این مراسم در اولین روز ماه ربیع الاول برگزار شود اما به دلایل برخی از مشکلات پیش آمده، جشن ربیع معلولان به امروز موکول شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها