دستگیری یکی از عاملان تیراندازی به خودروی کارکنان زندان ایرانشهر

یکی از متهمان اصلی تیراندازی به خودروی کارکنان زندان ایرانشهر در عملیات ضربتی پلیس دستگیر شد. به گزارش مهر، صبح روز دوشنبه ــ 10 بهمن ــ 2 نفر از کارکنان سازمان زندان‌ها سوار بر خودروی شخصی راهی محل کار خود در ایرانشهر شدند. در میان راه و در محلی خلوت 3 موتورسوار به خودروی آنها نزدیک شده و 2 کارمند سازمان زندان‌ها را به رگبار گلوله بسته و از محل فرار کردند.
کد خبر: ۴۵۷۳۱۹

در جریان این تیراندازی 2 سرنشین خودرو هدف 6 گلوله قرار گرفتند. با انتقال مجروحان به بیمارستان یکی از آنها به نام همایی به علت شدت جراحات جان باخت.به دنبال حادثه پرونده برای رسیدگی به اداره آگاهی فرستاده شد و تیمی از کارآگاهان تحقیق در این زمینه را آغاز کردند. در نخستین بررسی‌ها مشخص شد انگیزه این تیراندازی شخصی بوده است.در ادامه تحقیقات تیم جنایی با ردیابی‌های تخصصی 6 نفر را در این ماجرا شناسایی کرده و یک نفر از آنها را شامگاه دیروز دستگیر کردند.

متهم دستگیر شده در بازجویی‌ها به تیراندازی به سوی خودروی کارمندان زندان اعتراف کرد اما مدعی شد نقشی در قتل شهید همایی نداشته است.هم‌اکنون تحقیقات برای شناسایی و دستگیری دیگر متهمان فراری این ماجرا ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها