هفته بیست و ششم لیگ برتر

پیروزی نفت آبادان برابر راه‌آهن

تیم نفت آبادان توانست در هفته بیست و ششم لیگ برتر فوتبال بر راه‌آهن غلبه کند و در دیگر دیدار دو تیم قعرنشین شهرداری تبریز و مس سرچشمه به تساوی رسیدند.
کد خبر: ۴۵۷۱۶۲

به گزارش خبرگزاری‌ها، دیدار تیم‌های نفت‌آبادان و راه‌آهن ساعت ۱۶ در زمین تختی آبادان در حضور ۱۰ هزار تماشاگر آغاز شد.

ابتدا تیم راه‌آهن در دقیقه ۱۰ توسط مجتبی شیری به گل رسید اما در دقیقه ۲۳ فونیکه‌سی گل تساوی را برای نفت به ثمر رساند.

نیمه دوم تا دقیقه ۹۳ بازی تغییری نداشت اما سجاد مشکل پور در دقیقه ۹۳ توانست گل پیروزی بخش نفت را به ثمر برساند.

داور این مسابقه سعید بخشی زاده بود. وی به مهدی زارعی و حسین کعبی از راه‌آهن و سیامک کوهنورد از نفت آبادان کارت زرد نشان داد.

شهرداری تبریز مقابل مس سرچشمه متوقف شد

بیست و ششمین هفته از مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از ساعت 15 امروز سه شنبه با دیدار تیم‌های شهرداری تبریز و مس سرچشمه آغاز شد. این بازی که به میزبانی سرخپوشان تبریزی در ورزشگاه یادگار امام (ره) برگزار شد در پایان به نتیجه تساوی یک بر یک انجامید.

در این بازی ابتدا تیم مس سرچشمه با گلزنی مجتبی محبوب مجاز در دقیقه 41 از میزبان خود پیش افتاد و با گلی که مهدی محمدپور در دقیقه 68 به ثمر رساند کار دو تیم به تساوی کشیده شد.

بدین ترتیب دو تیم قعرنشین جدول رده بندی به تقسیم امتیاز رضایت دادند تا شهرداری با 27 امتیاز به رده پانزدهم جدول صعود کند و مس سرچشمه با 19 امتیاز همچنان قعرنشین جدول رده بندی لیگ برتر باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها