از طریق بانک‌ها

اولویت‌های‌عمره به‌زودی اعلام می‌شود

مدیر‌کل حوزه ریاست سازمان حج و زیارت گفت‌: اولویت‌‌های قرعه‌کشی اخیر "عمره مفرده" به زودی از طریق بانک‌ها اعلام می‌شود.
کد خبر: ۴۵۳۰۰۰

علی‌اکبر غیرتی در گفت‌وگو با فارس با بیان این مطلب اظهار داشت: مراسم قرعه‌کشی از بین 6 میلیون و 500 هزار نفر ‌ثبت‌نام‌کنندگان عمره مفرده بیست‌وهشتم دی در سازمان حج و زیارت انجام و اولویت‌های اعزام این تعداد مشخص شد.

وی با بیان این که در قرعه‌کشی اخیر از اولویت 301 تا 600 که هر اولویت شامل گروهی 22 هزار نفری است، مشخص شد، خاطرنشان کرد: با ارائه اسامی اولویت‌های تعیین شده به 2 بانک ملی و ملت، به زودی این اولویت‌ها از طریق این بانک‌ها به اطلاع سپرده‌گزاران خواهد رسید.

مدیرکل حوزه ریاست سازمان حج و زیارت تصریح کرد: اولویت‌های تعیین شده توسط بانک ملی و ملت به‌زودی از 4 طریق ارسال پیامک، ارائه لیست اولویت‌ها از طریق پایگاه اینترنتی این 2 بانک،ارسال مکتوب نتایج اولویت‌ها به آدرس منازل سپرده‌گذاران و از طریق شعب ثبت‌نام‌‌کننده اعلام می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها