وجود 70 هزار تن پیاز در انبارهای استان آذربایجان‌شرقی

رییس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: در کشت سال جاری حدود 1700 هکتار از اراضی شهرستان بناب زیر کشت پیاز رفته و هم اکنون حدود 70 هزارتن محصول به دست آمده در انبارها موجود است.
کد خبر: ۴۵۱۹۹۰

به گزارش ایسنا، مسعود محمدیان روز یکشنبه 25 دی در جلسه تنظیم بازار سازمان با اشاره به این‌که کشاورزان استان علی‌رغم توصیه‌های سازمان مبنی بر کاهش سطح زیرکشت پیاز به دلایل رعایت الگوی کشت و فروش به موقع پیاز در فصل پاییز با قیمت مناسب تا 4000ریال، گفت: متاسفانه تعدادی از پیازکاران استان با بی‌توجهی به این موضوع، در استانهای همجوار اقدام به اجاره زمین کرده و پیاز کشت کرده‌اند و از فروش محصول تولیدی خود به امید افزایش قیمت خودداری می‌کنند که هم‌اکنون با مشکل کاهش قیمت روبرو شده‌اند.

وی همچنین از نزدیکی طرح استمرار و سرازیری پیاز تولیدی استانهای گرمسیر به این استان حد اکثر تا یک ماه آینده خبر داد و افزود: اگر کشاورزان در مدت باقی مانده اقدام به فروش پیازهای انبارشده نکنند، علاوه بر افت قیمت با توجه به نزدیکی فصل بهار و گرم شدن هوا، با ضایعات محصول مواجه شده و متضرر خواهند شد.

محمدیان گفت: در کشت سال جاری حدود 1700 هکتار از اراضی شهرستان بناب زیر کشت پیاز رفته و علاوه بر آن، پیازهای تولید شده در استانهای همجوار نیز به این شهرستان حمل شده است و هم اکنون حدود 70 هزارتن محصول به دست آمده در انبارها موجود است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: در راستای حمایت از تولیدکنندگان و جلوگیری از ضایع شدن محصول تولیدی و متضررشدن کشاورزان، ضمن پرداخت جایزه صادراتی به شرکت بازرگانی بخش خصوصی جهت افزایش میزان صادرات محصول تولیدی استان به کشورهای همجوار، با حمایت مالی صندوق توسعه بخش کشاورزی استان، اتحادیه‌های سازمان تعاون روستایی آذربایجان شرقی مکلف به خرید پیاز از کشاورزان و توزیع آن در استانهای دیگر شده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها