رنو - پارس سالانه نیم میلیون خودرو در ایران تولید می کند

شرکت رنو پارس که قرار است از سال 85 سالانه 300 هزار دستگاه خودروی سواری در ایران تولید کند ، شنبه شب در مراسمی با حضور رئیس هیات عامل رنو فرانسه ، رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران ، مدیران ارشد برخی شرکتهای خودروساز و سفیر کشورمان در فرانسه ، رسما فعالیت خود را در ایران آغاز کرد.
کد خبر: ۴۵۰۴۹

شرکت رنو پارس با سرمایه اولیه 300 میلیون یورویی رنو نیسان که 51 درصد سهام آن را دارد ، آغاز به کار کرد. به گزارش خبرنگار ما ، محصولات شرکت رنو پارس نخستین سری از تولیدات مشترک خودروی سواری در ایران محسوب می شود که از همان سری نخست تولید ، دست کم نیمی از قطعات آن ساخت داخل خواهد بود و ایران با نشان رنو فرانسه امکان عرضه تولیدات خود را در 26 کشور جهان به دست می آورد. رئیس هیات عامل رنو فرانسه در مراسم رسمی آغاز به کار شرکت رنو پارس اعلام کرد: ما برای ساخت نیم میلیون خودرو در سال در ایران توسط این شرکت برنامه ریزی کرده ایم . لویی شوایتزر تصریح کرد: لوگان محصولی است که در چهار قاره توسط کشورهای رومانی ، روسیه ، ایران ، مراکش و کلمبیا به طور تقریبا همزمان با تیراژ بالا تولید خواهد شد و بازارهای خودروی این مناطق را با قیمت پایین و رعایت آخرین فناوری های روز اتحادیه اروپایی تصاحب خواهد کرد. وی با بیان این که توسعه صنعت خودروسازی در ایران با انتقال دانش فنی ساخت پلات فرم به میزان چشمگیری ارتقا خواهد یافت ، از برنامه ریزی برای تولید مدلهای مختلفی از خودروهای سواری ، وانت و استیشن در ایران خبر داد.
در این مراسم ، رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران هم با ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته توسط خودروسازان و وزارت صنایع برای تولید یک نوع خودروی مناسب در ایران به جذابیت های پیشنهاد رنو نیسان در این تحقیقات اشاره کرد و گفت : لوگان یکی از تولیدات این شرکت خودرویی با قیمت در حد پیکان است که آخرین فناوری های روز در تولید آن رعایت شده است . دکتر رضا ویسه با بیان این که این شرکت در انتقال دانش فنی و ارتقای جایگاه خودروسازی در ایران نقش بسزایی خواهد داشت ، دستیابی به توان صادراتی بالا را از دیگر دستاوردهای ال 90 برای صنعت خودروی ایران بیان کرد.
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا هم که شرکتش قرار است در کنار ایران خودرو به تنهایی سالانه 150 هزار دستگاه از این خودرو را تولید کند، از توقف خط تولید سپند و پی کی (PK) از اواسط سال آینده خبر داد. احمد قلعه بانی گفت : این نخستین سرمایه گذاری مستقیم خارجی در صنعت خودروی ایران است و با توجه به این که استانداردهای روز اتحادیه اروپایی در تولید این محصول مورد توجه طراحان بوده ، از آینده با ثبات و مطمئنی در بازارهای داخلی و بین المللی برخوردار خواهد بود. در این نشست ، یکی از نمایندگان انجمن قطعه سازان هم با طرح پرسشی خواستار شفاف شدن چگونگی همکاری قطعه سازان ایران در تولیدات رنو پارس در ایران شد که شوایتزر گفت : سرمایه گذاری مستقیم ما در این پروژه ، بالاترین تضمین علاقه مندی ما به همکاری مشترک در این بخش است ، اما این تا زمانی است که قطعه سازان ایرانی هم به تعهدات خود برابر استانداردهای این شرکت و در زمان های توافق شده عمل کنند. مدیرعامل ایران خودرو هم دراین نشست با بیان این که 80 درصد یک خودرو را قطعات آن تشکیل می دهد ، به همکاری مشترک قطعه سازان ایرانی با فرانسوی اشاره کرده و افزود: تولید این محصول می تواند به ارتقای صنعت قطعه سازی و در نهایت ارتقای صنعت طراحی و ساخت در ایران منجر شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها