حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش روز یکشنبه ایرنا از وزارت صنعت، معدن و تجارت، کارخانه ذوب و ریخته گری فولاد هرمزگان از فنآوری های برتر درحوزه ذوب، تولید شمش های عظیم ،کنترل آلودگی و سیستم های نرم افزاری منحصر بفردی برخوردار است .
بنابراین گزارش، طی این مدت پیش تولید این کارخانه به صورت پیوسته از مرحله آهن اسفنجی آغاز و آماده بهره برداری بوده است.
کارخانه تولید شمش فولاد کشور توسط یک شرکت معتبر آلمانی تجهیز و پروژه های این کارخانه توسط شرکت ایرانی اجرا شده است.
ظرفیت تولید شمش درفولاد هرمزگان هم اینک 1.5میلیون تن در سال است و زیرساخت های آن برای تولید سه میلیون تن فولاد خام ایجاد شده که بزودی عملیات اجرایی آن آغاز میشود.
شرکت فولاد هرمزگان پیشتر، دو واحد 800 هزار تنی تولید احیای مستقیم را به طور رسمی وارد مدار تولید کرده بود و قرار است با استفاده از آهن اسفنجی آن دو کارخانه، بخش فولاد سازی کارخانه نیز تغذیه شود.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....