برگزاری آزمون رشته های پزشکی ؛صبح روزجمعه

رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: آزمون پزشکی و کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی ، صبح و عصر روز جمعه ، 2 مرداد ماه به طور همزمان در سراسر کشور برگزار می شود.
کد خبر: ۴۴۸۴۲

دکتر ناصر اقبالی افزود :آزمون گروه علوم پزشکی ، صبح روز جمعه و آزمون کاردانی پیوسته دانشگاه عصر روز جمعه برگزار می شود. وی در خصوص زمان و مدت پاسخگویی به سوالات اظهار کرد: آزمون پزشکی (گروه علوم پزشکی) راس ساعت 8 صبح روز جمعه شروع و در ساعت 1:15 خاتمه می یابد. آزمون کاردانی پیوسته نیز راس ساعت 16 شروع و در ساعت 20:05 پایان می پذیرد.

توزیع کارت آزمون دانشگاه آزاد ، از امروز

همچنین بنا بر این خبر ، کارت داوطلبان آزمون پزشکی بر اساس انتخاب رشته و واحد دانشگاهی اول و کارت داوطلبان آزمون کاردانی پیوسته به حوزه ای که در فرم درخواست ثبت نام تعیین کرده اند ، امروز و فردا در سراسر کشور توزیع می شود. همچنین روز پنجشنبه ، اول مرداد ماه به منظور رفع نقص کارتهای ورود به جلسه آزمون در نظر گرفته شده است .
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها