برچسب معاینه فنی برای موتورسیکلت‌ها

همزمان با تداوم شرایط ناسالم در وضعیت آلودگی هوای تهران، معاون عمرانی استانداری تهران از بررسی‌ موضوع معاینه فنی موتورسیکلت‌ها و امکان‌یابی محل درج صدور برچسب برای آنها در شورای عالی ترافیک کشور خبر داد.
کد خبر: ۴۴۷۶۵۹

محمدرضا محمودی در گفت‌وگو با ایسنا افزود: وضعیت هوا در محدوده ناسالم باقیمانده و از روز گذشته برخی از کارخانه‌هایی که پتانسیل ایجاد آلودگی را داشته‌اند و هفته گذشته تعطیل بودند، فعالیت خود را آغاز می‌کنند؛ اما شهروندان باید همکاری‌های لازم را داشته باشند.

وی تصریح کرد: لازم است شهروندان کمتر از وسایل نقلیه شخصی برای تردد در شهر استفاده کنند و همچنین کودکان و سالخوردگان و بیماران قلبی و ریوی و همچنین جانبازان شیمیایی از تردد در مراکز شهر خودداری کنند.

به گفته محمودی، با توجه به این‌که هوا به محدوده اضطرار نرسیده، کمیته‌ای تشکیل نمی‌شود؛ اما انتظار می‌رود ناپایداری هوا در هفته جاری نیز ادامه داشته باشد.

وی تاکید کرد: با توجه به این‌که ساماندهی موتورسیکلت‌ها و کنترل آنها مشکل است، تاکنون نتوانسته‌ایم درباره این امر تصمیمات لازم را اتخاذ کنیم.

معاون استانداری تهران همچنین از برخورد پلیس راهنمایی رانندگی با موتورهای دودزا و فرسوده خبر داد و گفت: یکی از وظایف پلیس راهنمایی و رانندگی، برخورد با موتورسیکلت‌هایی است که دودزا بوده و هوا را آلوده می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها