افزایش مالیات صادرات نفتی روسیه از اول ماه اوت

جام جم آنلاین: سرویس های مطبوعاتی دولت روسیه روز شنبه 17 ژوییه اعلام کردند ، از روز اول اوت مالیات صادرات نفت خام این کشور از 41 دلار و 60 سنت در تن به 69 دلار و 90 سنت در تن افزایش خواهد یافت.
کد خبر: ۴۴۷۴۸

 russia2

به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، مالیات بر صادرات نفت خام روسیه هر 2 ماه مورد تجدیدنظر قرار می گیرد و افزایش 68 درصدی مالیات صادرات نفت خام یک سطح بی سابقه از فوریه سال 2002 محسوب می شود.
از فوریه سال 2002 میلادی مالیات گمرکی صادرات نفت خام روسیه بر مبنای قیمت هر بشکه نفت خام در بازارهای جهانی تعیین می شود.

russia1

افزایش مالیات صادرات نفت خام روسیه براساس قیمت متوسط هر بشکه نفت خام اورال (نفت پایه روسیه) که در ماه مه و ژوئن به طور متوسط به سطح 33 دلار و 58 سنت رسید ، تعیین شده است.
در 6 ماهه نخست سال 2004 میلادی صادرات نفت روسیه در دوره پسا کمونیست به سطح بی سابقه 88 میلیارد و 870 میلیون تن معادل به طور متوسط 3 میلیون و 560 هزار بشکه در روز رسید که نسبت به صادرات نفت این کشور در 6 ماهه نخست سال 2003 میلادی 22 درصد افزایش نشان می دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها