ادامه جنبش تسخیر وال استریت :

بازداشت 55 نفر در سانفرانسیسکو

رسانه های غربی از ادامه درگیریها میان پلیس آمریکا و معترضین به نظام سرمایه داری و بازداشت 55 نفر از فعالان جنبش تسخیر در شهر سانفرانسیسکو خبر دادند.
کد خبر: ۴۴۵۰۶۰

 فعالان جنبش تسخیر سانفرانسیسکو در مطلبی در وب سایت خود با اشاره به بازداشت 55 نفر از معترضین نظام سرمایه داری به دلیل برپایی چادرهای اعتراضی مقابل شعبه "فدرال رزرو" (بانک مرکزی آمریکا) اعلام کردند: به سختی می توان پذیرفت که مقامات شهر سانفرانسیسکو بر توجیه حملات خود اصرار دارند و فعالان جنبش تسخیر قربانیان سرکوب آشکار سیاسی هستند.

در همین حال "البی اسپارزا" از افسران پلیس آمریکا از هشدار پلیس قبل از حمله به اردوگاه معترضین در بامداد روز یکشنبه خبر داد.

این هشدارها درحالی است که معترضین در روزهای اخیر در پاسخ به سرکوب تظاهرات بر مواضع خود تاکید کرده و گردهم آیی و گفتگو درباره مسائل اقتصادی را بدون دخالت پلیس از جمله حق قانونی خود می دانند.

همچنین این تظاهرات در حالی به خشونت  کشیده شد که چهارشنبه گذشته پلیس شهر سانفرانسیسکو 85 نفر را در منطقه "جاستین هرمن پلازا" بازداشت کرد. 

جنبش تسخیر از تاریخ 17 سپتامبر 2011 هنگامی آغاز شد که گروهی از مردم در مرکز تجاری نیویورک (وال استریت) در اعتراض به نابرابری های گسترده و فساد در سطوح بالا تجمع کردند. با وجود مانع تراشیهای پلیس و بازداشت گسترده معترضان، جنبش "تسخیر" اکنون به دیگر شهرهای بزرگ آمریکا نیز رسیده است.

افزایش میزان بیکاری در ایالات متحده، کاهش دستمزدها، سوء مدیریت، سیاستهای جنگ طلبانه دولت، تبعیض و بی عدالتی و مشکلات اقتصادی باعث شده تا آمریکایی ها به خیابانها آمده و شعارهایی را علیه دولتمردان خود سر دهند.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها