از سرگیری محاکمه خودورکفسکی رییس سابق شرکت یوکاس در مسکو

جام جم آنلاین: محاکمه میخاییل خودورکفسکی رییس سابق گروه نفتی یوکاس روسیه به اتهام فرار مالیاتی و کلاهبرداری سازمان یافته روز دوشنبه 12 ژوییه در یک دادگاه مسکو از سر گرفته شد.
کد خبر: ۴۴۴۶۰

به گزارش شبکه تلویزیونی TV5 فرانسه ، محاکمه در یک سالن کوچک دادگاه مشچانسکی در مرکز شهر مسکو که فقط گنجایش 50 نفر را داشت ، برگزار گردید.
علاوه بر میخاییل خودورکفسکی رییس سابق گروه نفتی یوکاس ، پلاتون لبدف رییس سابق شرکت مناتپ ، یک شرکت وابسته به یوکاس و آندره ای کراینف مدیرکل شرکت ولنا ، شعبه مناتپ در دادگاه محاکمه شدند.

 yukos2

دادگاه تقاضای وکلای مدافع برای به تعویض افتادن محاکمه به دلیل بیماری پلاتون لبدف را رد کرد و در عین حال درخواست آنها مبنی بر بازداشت خانگی او را به جای محبوس شدن در زندان رد کرد.
خودورکفسکی 41 ساله ، ثروتمندترین مرد روسیه متهم به کلاهبرداری در سطح گسترده و به صورت سازمان یافته ، فرار مالیاتی ، به خطر انداختن منافع سهامداران با توسل به تقلب است.
درصورت اثبات جرایم او با محکومیت بیش از 10 سال زندان مواجه خواهد شد.

آمادگی رییس سابق یوکاس برای واگذاری سهامش برای جلوگیری از ورشکستگی شرکت
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها