دشمنان اگر عاقل باشند تنش جدیدی به وجود نمی‌آورند

رحیم‌صفوی: دشمنان ایران از قدرت سپاه بی‌اطلاع‌اند

دستیار و مشاور فرمانده معظم کل قوا با تاکید براین‌که دشمنان از قدرت سپاه بی‌اطلاع‌اند، گفت: ممکن است آنها آغازکننده جنگ باشند ولی صحنه‌های بعدی را ما مدیریت خواهیم کرد. سردار سرلشکر سیدیحیی رحیم‌صفوی در گفت‌وگو با شبکه العالم، درباره قدرت پاسخ ایران به تهدیدهای اخیر رژیم صهیونیستی گفت: صهیونیست‌ها خوب می‌دانند که اگر آغازگر جنگی باشند، بشدت هم از ناحیه جنوب لبنان، هم از ناحیه حماس و هم از جانب ایران هدف قرار می‌گیرند.
کد خبر: ۴۴۲۴۴۰

وی افزود: لازم نیست ایران با قدرت موشک‌های بالستیک خود رژیم صهیونیستی را هدف قرار دهد؛ هم اکنون تمام شهرک‌هایی که رژیم صهیونیستی با چندین میلیارد دلار هزینه ساخته است، در تیررس موشک‌های کاتیوشای دوستان ما در حزب‌الله لبنان قرار دارد.

سرلشکر صفوی با تاکید بر این‌که ایران ما هیچ محدودیتی در تعداد موشک‌ها و برد موشک‌هایمان ندارد؛ گفت: برد موشک‌های ما تمام سرزمین فلسطین اشغالی را پوشش می‌دهد و هیچ نقطه‌ای نیست که در برد موشکی ایران نباشد و ما هیچ محدودیتی هم برای تعداد موشک‌ها نداریم.

سپرهای موشکی منطقه قادر به مقابله با موشک‌های ما نیستند

وی همچنین با اشاره به ناکارآمدی سپرهای موشکی نصب شده در منطقه برای حفاظت از رژیم صهیونیستی، تاکید کرد: این سپرهای موشکی که آنها از ترکیه تا اراضی اشغالی فلسطین، عراق، کویت، قطر، بحرین و امارات سامان داده‌اند، قادر نیست همه موشک‌های ما را بزند؛ ممکن است بعضی از موشک‌ها را بزند، ولی تعداد موشک‌های ما آنقدر زیاد است که قادر نیستند موشک‌های ما را هدف قرار دهند.

سردار صفوی اظهار کرد: درباره همه تحرکات نظامی رژیم صهیونیستی، از جمله مانورهای مشترک این رژیم با ناتو در دریای مدیترانه و ایتالیا و پروازهای طولانی و حتی نوع هواپیماهای استفاده شده در این مانورها، حرکت ناوهای آنها و همین‌طور همه تحرکات نظامی آمریکا از مدیترانه تا خلیج فارس، اشراف اطلاعات کاملی داریم.وی افزود: حتی آنها چند مانور بدون سر و صدا در خاک فلسطین اشغالی انجام دادند که ما تمام آنها را رصد کردیم.

سرلشکر صفوی با بیان این‌که، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره تحرکات نظامی صهیونیست​ها و آمریکایی‌ها اشراف اطلاعاتی دارد، گفت: ما سیستم جمع آوری اطلاعات بسیار قوی داریم، و در بسیاری از جاهایی که نمی‌توانم بیان کنم، حضور داریم.دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: وضعیت داخلی هم در رژیم صهیونیستی و هم در آمریکا طوری نیست که آنها بخواهند دست به حماقت یا عملیات نظامی بزنند.

وی افزود: اوباما می‌خواهد برای دور بعد هم رئیس‌جمهور شود، و برای رئیس‌جمهور شدن جنگ و تنش جدیدی را نمی‌خواهد، زیرا آمریکایی‌ها هنوز در حال پرداخت خسارات جنگ افغانستان و عراق و گرفتار افکار عمومی داخلی هستند، و صهیونیست‌ها هم وضعیت خوبی در داخل ندارند.سرلشکر صفوی اظهار کرد: اگر آنها عاقل باشند، تنش جدیدی را به‌وجود نمی‌آورند. ولی ما به‌عنوان نیروهای نظامی به بدترین سناریوها فکر می‌کنیم.سرلشکر صفوی خاطرنشان کرد: ما برای همه شرایط و هر سناریویی که بخواهند برای ما داشته باشند، سناریوهای مصوب داریم؛ برای مقابله کردن با آنها، و عملیات تهاجم علیه آنها، همه فکرها شده است، و حتی همه طرح ریزی‌های عملیاتی انجام شده، که در مقابل هر ضربه‌ای که آنها بخواهند به ما بزنند، ضربه‌ای با قدرت بالاتر که برای آنها غیرقابل تصور است، وارد خواهیم کرد.سرلشکر صفوی اظهار کرد: آمریکایی‌ها در منطقه خلیج فارس بسیار آسیب‌پذیر هستند، و خلیج فارس هم مثل یک میدان مین است، که اگر آن را منفجر کنند، اقتصاد جهانی به هم می‌ریزد.

سرلشکر صفوی اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران آرامش و امنیت را در منطقه می‌خواهد، و آغازگر جنگ نخواهد بود؛ ولی هر آغازگر جنگ را پشیمان خواهد کرد، و در این امر بسیار جدی است و آمادگی لازم را به‌طور کامل دارد.

وی در ادامه افزود: ما از توانمندی آنها مطلع هستیم ولی در مقابل، تاکتیک‌های ایران و مخصوصا سپاه پاسداران برای آنها ناشناخته است؛ ما به هیچ وجه تاکتیک‌های کلاسیک به کار نخواهیم گرفت و از شیوه‌ها و تاکتیک‌های خاص و عملیاتی که آنها نمی‌توانند تصور کنند استفاده خواهیم کرد؛ آنها نوع تاکتیک‌ها و نوع عملیات‌ها و حتی صحنه نبرد را نمی‌توانند تشخیص دهند که ما در چه صحنه‌ای با آنها مواجه خواهیم شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها