جام جم آنلاین: روزنامه عرب زبان الشرق الاوسط چاپ لندن روز جمعه 2 ژوییه یک بیانیه منسوب به شبکه تروریستی القاعده را منتشر کرد که در آن القاعده تهدید کرده است اگر کشورهای اروپایی تا قبل از روز
کد خبر: ۴۳۸۵۱
15 ژوییه پاسخ رضایت بخشی به پیشنهاد آتش بس 3 ماهه اسامه بن لادن ندهند هدف حملات القاعده قرار خواهند گرفت.
روزنامه الشرق الاوسط تایید کرده این بیانیه که امضای «گردان های ابوحفص المصری» را دارد روز پنجشنبه اول ژوییه دریافت کرده بدون این که بتوان اصالت آن را تایید کرد.
در این بیانیه آمده است: به مردم اروپایی تنهاچند روز فرصت دارید تا پیشنهاد صلح بن لادن را قبول کنید ، در غیر این صورت شما تنها کسانی خواهید بود که افسوس خواهید خورد.
این بیانیه می افزاید: به مسلمانان ساکن غرب آنهایی که می توانند به کشورهای مسلمان مهاجرت کنند این کار را انجام دهند. کسانی که می مانند باید مراقب باشند و در محله های مسلمان نشین سکونت کنند.
در یک نوار صوتی که در تاریخ 15 آوریل از شبکه العربیه پخش شد و اصالت آن را سازمان سیا تایید کرد اسامه بن لادن به کشورهای اروپایی که تعهد کنند به مسلمانان حمله نخواهند کرد ، پیشنهاد صلح داده بود.
در این نوار بن لادن گفته بود: صلح از زمانی به اجرا درمی آید که سربازان شما خاک کشورهای ما را ترک کنند.
یکی از شرایط برقراری این آتش بس خروج سربازان اروپایی از عراق است.