حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
وی با بیان این که مسلماً صادرات پسته نیز کاهش مییابد، اظهار کرد: درآمد حاصل از صادرات پسته نیز کاهش مییابد؛ در واقع درآمد ارزی ما از پسته امسال کمتر خواهد شد.
وی یادآور شد: سال گذشته میزان صادرات پسته در کشور 148 هزار تن بود که در حدود یک میلیارد و 200 میلیون دلار برای کشور ارزآوری داشت.
وی به تولید محصول پسته در کشور آمریکا اشاره کرد و گفت: این کشور مقداری از تولید پسته سال گذشته خود را در انبار دارد ضمن اینکه تولید سال جاری آنها نیز از تولید کشور ما بیشتر بوده است.
وی مهمترین عامل را در کاهش 20 درصدی تولید پسته کم آبی مطرح کرد و گفت: سالانه 80 هزار هکتار از باغات پسته خشک میشود. طی 30 سال گذشته برداشت بی رویه از منابع آبی زیرزمینی بیش از حد مجاز بوده است؛ بنابراین با کمبود آب برای آبیاری باغات مواجه هستیم.
این مقام مسوول تصریح کرد: بخشی از تولید محصول پسته نیز به دلیل نوسان دمای هوا (گرم و سرد شدن) پوک شده است و امسال نسبت به سال گذشته میزان پوکی پسته 10 درصد افزایش یافته است.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....