مسائل تهران در یک سریال اجتماعی

تصویربرداری سریال «شهر در گذار» برای شبکه تهران از 3 ماه آینده آغاز می‌شود. اصغر توسلی، تهیه‌کننده و کارگردان این سریال به ایسنا گفت: نگارش این سریال 36 قسمتی توسط علیرضا محمودی، آزاده محسنی و محمدرضا رمضانی ادامه دارد و تاکنون بیش از 6 قسمت از آن نوشته شده است.
کد خبر: ۴۳۶۵۷۰

وی ادامه داد: نگاه این سریال، به مسائل تلخ و شیرین اجتماعی است و به فراز و نشیب‌های اجتماعی که در همه‌جا هستند، می‌پردازد.توسلی تصریح کرد: ‌«شهر در گذار»، داستان گروهی است که یک تحقیق درباره شهر تهران به آنها واگذار می‌شود و آنها برای انجام این تحقیق، سراغ مسائلی می‌روند. خود این گروه هم قصه‌هایی دارد که در جریان داستان، به آن پرداخته می‌شود.این کارگردان و تهیه‌کننده تاکید کرد: «شهر در گذار»، نگاهی به مسائل تهران دارد و در اصل، ویژه شهر تهران است که به همین دلیل، بهتر است از شبکه تهران پخش شود.

به گفته توسلی، تصویربرداری «شهر در گذار»، که برای گروه فیلم و سریال شبکه تهران تولید می‌شود، حدود یک سال و نیم طول می‌کشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها