پیشنهاد پورمحمدی:

بهزیستی به شهرداری واگذار شود

رئیس سازمان بازرسی کل کشور پیشنهاد داد که بهزیستی به شهرداری‌ها واگذار شود.
کد خبر: ۴۳۶۵۲۵

به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی، مصطفی پورمحمدی در همایش مدیران سازمان زندان‌ها با بیان این‌که معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی ریاست جمهوری، مجلس و مراکز دیگر به این نتیجه رسیده اند که باید 23 وظیفه از دولت خارج و در اختیار مدیریت شهری قرار گیرد، خاطرنشان کرد: آموزش، ورزش، بهداشت، بهزیستی، کتابخانه‌ها و بسیاری از خدمات مشابه به شهرداری و مدیریت شهری ملحق می‌شود.

یکی از مهم‌ترین مسائل شهرها مباحث اجتماعی و فرهنگی شهر است. اگر بگوییم مثلا آموزش و پرورش را نمی‌توان به شورای شهر و شهرداری‌ها واگذار کرد یا بهداشت و درمان بسیار گسترده است و واگذاری مدتی زمان می‌خواهد، اما جمع‌آوری بچه‌های کف خیابان و معتادانی که ناهنجاری دارند و امنیت شهروندان را به خطر می‌اندازند، حداقل کار مدیریت شهری است. اگر شهری یک سری بی‌سرپرست و فقیر داشته باشد، مسوولیت آنان به مدیریت شهری باز می‌گردد از این جهت امور بهزیستی نیز باید به مدیران شهری واگذار شود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور تاکید کرد: ما به عنوان سازمان بازرسی معتقدیم دولت محترم اگر هر روز از این تصمیم عقب‌نشینی کند به فرهنگ و امور اجتماعی و اصلاح جامعه پشت کرده است. این مساله اصلی‌ترین وظیفه شورای شهرها بخصوص شورای شهر تهران و کرج است.

شورای شهر که به فکر تزیینات پایین پل‌ها است باید به فکر متکدیان شهر نیز باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها