ساماندهی منطقه جنگلی فندقلوی اردبیل

مدیرکل امور جنگل و پارک‌های مناطق مرطوب سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور از تخصیص ردیف اعتباری ویژه برای احیا و ساماندهی منطقه جنگلی فندقلوی اردبیل خبر داد.
کد خبر: ۴۳۶۱۴۷

به گزارش ایرنا، ستار بابایی گفت: با توجه به این‌که گونه‌های موجود در جنگل‌های فندقلو و اندبیل خلخال، جزو ناحیه رویشی هیرکانی بوده و با توجه به هم‌مرز بودن این نواحی با جنگل‌های شمال، با پیگیری‌های اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل، مناطق جنگلی نوار مرزی این استان از منطقه جنگلی فندقلو تا آخرین نقطه مرزی خلخال جزو این ناحیه رویشی قرار گرفت.

وی افزود: با این اقدام ردیف اعتباری مستقل برای احیا و ساماندهی این مناطق استان از محل طرح صیانت شمال در طول برنامه پنجم اختصاص می‌یابد.

وی همچنین از اختصاص دو و نیم میلیارد ریال برای تجهیز و تولید نهال‌های مورد نیاز برای اجرای طرح‌ها در نهالستان فندقلو خبر داد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل نیز گفت: برای حفاظت، احیا، غنی‌سازی و توسعه جنگل منطقه فندقلو، این منطقه برای اولین بار امسال صاحب ردیف اعتباری مستقل شده و پنج میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی طرح صیانت از جنگل‌های شمال کشور به استان اردبیل اختصاص یافت.

رحیمی افزود: با ایجاد ردیف اعتباری مستقل برای جنگل‌های منطقه از محل اعتبارات جنگل‌های شمال و ارسباران پروژه‌های مختلف حفاظتی، احیا و توسعه در مناطق جنگلی استان بویژه برای ارتقای قابلیت‌های این ذخیره‌گاه ژنتیکی به مرحله اجرا درخواهد آمد.

وی منطقه جنگلی فندقلو را جزو ذخایر ژنتیکی عنوان کرد و گفت: مناطق جنگلی فندقلو شهرستان نمین و اندبیل خلخال در توسعه اکوتوریسم در استان اردبیل نقش حیاتی دارند و بایستی برای حفاظت و توسعه این مناطق توجه ویژه داشته باشیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها