این رویداد هنری با اجرای گروه‌های ارکسترال، نواحی و پاپ در کرمانشاه برگزار شد

جشنواره موسیقی مقاومت، نت پایانی را نواخت

مراسم اختتامیه سومین جشنواره بین‌المللی موسیقی مقاومت با حضور معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مسوولان و اهالی موسیقی در کرمانشاه برگزار شد. در این مراسم، ضمن معرفی هنرمندان و گروه‌های برتر، از 15 هنرمند پیشکسوت این حوزه نیز تقدیر شد.
کد خبر: ۴۳۲۳۳۹

در مهم‌ترین بخش این مراسم از هادی آزرم، علی اکبرپور، محمدرضا علیقلی، جمشید عزیزخانی و مصطفی اسدزاده به عنوان آهنگسازان پیشکسوت، از جهانگیر زمانی‌تهرانی، بهرام گودرزی و جمشید نجفی به عنوان خوانندگان پیشکسوت سرودهای دفاع مقدس، از پرویز بیگی‌حبیب‌آبادی، محمود دست‌پیش، علی معلم‌دامغانی و محمدجواد محبت به عنوان شعرای حوزه مقاومت، از حسین فخری از مداحان 8 سال جنگ تحمیلی، از مسعود زنگنه‌مجد به‌عنوان نوازنده و مدرس موسیقی و مرحوم سیدعبداللطیف‌هاشمی از فعالان این عرصه تقدیر شد.

حجت‌الاسلام محمد آفتابی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، به عنوان میزبان این رویداد در سخنانی با اشاره به ایثارگری مردم ایران در طول 8 سال دفاع مقدس گفت: بی‌شک برای ماندگاری رشادت‌های صورت گرفته در طول دوران دفاع مقدس به استفاده از ابزار هنر نیاز داریم و باید هنرمندان بیش از پیش وارد این عرصه شوند.

او در ادامه اظهار امیدواری کرد تا با همکاری مسؤولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، این جشنواره در سال‌های آتی با قوت بیشتری برگزار شود.

محمد گلریز، دبیر جشنواره سوم موسیقی مقاومت نیز در این مراسم با ارائه گزارشی از روند برپایی این رویداد هنری گفت: نیمه تیرماه امسال کارهای برپایی جشنواره را آغاز کردیم که به دلیل کمبود وقت، آن طور که انتظار می‌رفت، نتوانستیم میزبان گروه‌های خارجی باشیم.

این هنرمند در حاشیه این مراسم نیز به میان خبرنگاران آمد و با اشاره به این که جشنواره موسیقی مقاومت امسال میزبان گروه‌های ارکسترال، مقامی و پاپ بود، توضیح داد: از آنجا که جوانان ایران امروز در معرض موسیقی پاپ مبتذل غرب هستند، در این شاخه از موسیقی نیازمند کار بیشتر هستیم و باید از هنر‌مندان موسیقی پاپ ایران که کار کردن در موسیقی مقاومت را دوست دارند، برای همکاری دعوت کنیم.

او اضا‌فه کرد‌: موسیقی پاپ و مقاومت هیچ‌گونه مغایرتی با هم ندارند بلکه می‌توان با سازهای پاپ، آثار فاخری را در حوزه مقاومت اجرا کرد که بی‌شک مخاطبان بسیاری را جذب خواهد کرد.

زمزمه موسیقی مقاومت در گوش احمد عزیزی

گلریز با اشاره به اجرای گروه ارکستر سمفونیک صدا و سیما در اختتامیه سومین جشنواره موسیقی مقاومت، تاکید کرد: ارکستر سمفونیک صدا وسیما با آهنگسازی محمد حق‌گو و رهبری محمد بیگلری برنامه موفقی را اجرا کردند که نشان‌دهنده آن است که مردم به آثار فاخر و ماندگار توجه زیادی نشان می‌دهند.

یکی از حاشیه‌های جالب جشنواره موسیقی مقاومت، عیادت محمد‌ گلریز و جمعی از مدیران وزارت ارشاد از احمد عزیزی در بیمارستان بود که این خواننده سرودهای انقلاب و دفاع مقدس قطعه‌ای را در گوش این شاعر انقلاب زمزمه کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها