داریوش باقرجوان در گفتگو با مهر با بیان اینکه ناوگانهایی با جابجایی بیشتر مسافر وجود دارند، گفت: برای ترویج استفاده از حمل و نقل عمومی باید سوخت به میزان مصرف هر ناوگانی اختصاص پیدا کند تا ناوگانی که پیمایش ماهانه زیاد است سوخت بیشتری هم دریافت کنند.
وی افزود: برای وسایل نقلیهای هم که فعالیت کمتری دارد باید سوخت کمتری در نظر گرفته شود تا مصرف سوخت در ناوگان حمل و نقل عمومی به تعادل برسد.
مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای تصریح کرد: با اجرای این روش نرخ جابجایی مسافر به حداقل میرسد و فرهنگ استفاده از حمل و نقل عمومی افزایش بیشتری پیدا می کند.
وی درباره تامین زیرساختها برای اجرای این طرح اظهار داشت: میتوان تعدادی از سنسورها را بر وسایل حمل و نقل عمومی نصب کرد که وقتی این وسایل برای سوختگیری به جایگاه ها رسیدند مسیر طی شده آنها مشخص شود و به همان میزان سوخت دریافت کنند.
باقرجوان افزود: زیرساختهای اجرای این طرح در سازمان و شرکتهای حمل و نقل وجود دارد و حق هم بر این است که وسایل حمل و نقل عمومی به میزان جابجایی که دارند از سوخت بهره مند شوند.
وی تصریح کرد: دیدگاه سازمان راهداری و ستاد حمل و نقل سوخت هم همین است چه سیستمی برای اندازه گیری میزان پیمایش وسایط نقلیه عمومی به اجرا درآید که در طول جاده براساس پیمایش سوخت به آنها تخصیص یابد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم