ابراز نگرانی از وجود زندان های مخفی امریکا

جام جم آنلاین : گروه های حقوق بشر در مورد وجود زندان های مخفی امریکا ، مخصوصا در افغانستان ابراز نگرانی کردند.
کد خبر: ۴۳۱۵۴

به گزارش خبرگزاری فرانسه «سازمان حقوق بشر نخست» که مرکز آن در نیویورک است ، اعلام کرد امریکا هفت زندان مخفی در افغانستان دارد که یکی از آنها مرکز بازجویی سازمان سیا در کابل است.
این سازمان در گزارشی اعلام کرد امریکا افراد مظنون به شرکت در جنگ با تروریسم را در بیش از 12 زندان در جهان زندانی کرده است که بیشتر این زندان های مخفی در افغانستان وجود دارد.
به گزارش این سازمان پنهانکاری شرایط نامساعد بازداشت را نه فقط محتمل بلکه اجتناب ناپذیر می کند.
ارتش امریکا قبلا وجود دو زندان خود را در افغانستان یکی در بگرام در شمال کابل و دیگری در قندهار تایید کرده است.
سرگروهبان «سیندی بیم» یکی از سخنگویان نظامی امریکا در افغانستان گفت : ما حدود 18 زندان موقت هم داریم.
وی گفت هر جا که نظامیان ما درگیر عملیات جنگی هستند ممکن است زندانی داشته باشیم.
به این دلیل بازداشتگاه های موقتی داریم که زندانیان را تا انتقال به بگرام یا قندهار در آنجا نگهداری کنیم.
امریکا از تایید یا تکذیب وجود زندان های مخفی خود امتناع می کند.
بیم گفت: ما به دلایل امنیتی از افشای محل این زندان ها خودداری می کنیم.
اما منابع امنیتی وجود زندانهای مخفی را به خبرگزاری فرانسه تایید کردند و گفتند بعضی از افراد مشکوک به عضویت در القاعده از زمان سقوط طالبان بیش از دو سال پیش در این زندان های مخفی نگهداری می شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها