یک عضو جبهه پایداری در گفتگو با جام جم آنلاین:

تهیه لیست 474 نفره جبهه پایداری صحت ندارد

یک عضو موسس جبهه پایداری با اشاره به اخبار درج شده مبنی بر تهیه آرشیو جامعی از مواضع و اظهارنظر 474 شخصیت ملی درخصوص فتنه 88، گفت: جبهه پایداری چنین اقدامی انجام نداده و ما از این کار بی خبریم.
کد خبر: ۴۲۸۲۵۷

یک عضو جبهه پایداری در گفتگو با خبرنگار جام جم آنلاین با اشاره به تصمیمات این جبهه گفت: مقرر گردید که مواضع رسمی جبهه از سوی آقایان غلامحسین الهام، محمدباقر لنکرانی و مرتضی آقاتهرانی نماینده تهران بیان شود و هیچ یک از اعضا حق ندارند از مواضع جبهه پایداری سخنی مطرح کنند و چنانچه مطالبی مطرح کنند مواضع این جبهه نیست بلکه نظر شخصی آنها است.

وی افزود: ممکن است برخی از آقایان در وبلاگ شخصی خود و یا در مصاحبه با خبرگزاری ها مطلبی بیان کنند اما این اظهارنظر آنها شخصی بوده و ربطی به جبهه پایداری ندارد.

این نماینده مجلس گفت: جبهه پایداری برای انتخابات هنوز تصمیمی نگرفته است و ما تعجب می کنیم که برخی از اعضا نظرات شخصی خود را به عنوان تصمیمات جبهه پایداری مطرح می کنند.

یکی از اعضای جبهه پایداری در مصاحبه ای اعلام کرد که «جبهه پایداری تاکنون مجموعه‌ای از اظهار نظرهای 474 شخصیت‌ ملی در خصوص فتنه 88 و کودتای شکست خورده سبز تهیه کرده و اگر مسیر حرکت به سوی کسانی برود که فاقد شرط اعلام شده باشند با انتشار عمومی مواضع این افراد جلوی هر گونه انحراف از منشور جامعتین را خواهد گرفت».

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها