چشمه برم لردگان انباشت از زباله

چشمه برم در مرکز شهرستان لردگان از استان چهارمحال و بختیاری مانند یک آکواریوم طبیعی است؛ اما لایروبی نشدن و جمع‌آوری نکردن زباله‌های آن، این زیبایی را کم‌ر‌نگ کرده است. با وجود آن‌که اطراف این چشمه تعداد زیادی سطل زباله وجود دارد، ولی به نظر می‌رسد مردم علاقه دارند زباله‌های خود را داخل این برکه بریزند! سطح آب نیز از گیاهان زاید پوشیده شده است و به لایروبی نیاز دارد.
کد خبر: ۴۲۸۱۷۰

به گزارش ایسنا، هومان خاکپور ، کارشناس منابع طبیعی استان چهارمحال و بختیاری درباره این چشمه گفت: چشمه برم یکی از مشهورترین و پرآب‌ترین چشمه‌های این استان به‌شمار می‌آید که در کنار قلعه باستانی «لر بزرگ» در مرکز شهر لردگان قرار دارد.

وی افزود: متوسط دبی آب این چشمه حدود 2400 لیتر در ثانیه است و یکی از سرشاخه‌های کارون بزرگ به‌شمار می‌آید. دبی این چشمه حتی در زمان خشکسالی و کم‌آبی چند سال اخیر و خشک شدن بیشتر چشمه‌ها، هرگز از 1670 لیتر بر ثانیه کمتر نشده است در حال حاضر نیز 2000 هکتار زمین کشاورزی و شالیزار در این منطقه با این چشمه آبیاری می‌شوند.

وی اظهار کرد: حالت برکه بودن و چشم‌انداز طبیعی برم، به ‌عنوان یک ظرفیت گردشگری در شهرستان لردگان مطرح است؛ ولی انباشت زباله، معضلی جدی برای این برکه شده است که جای نگرانی بسیاری دارد و می‌طلبد مدیران شهری و میراث فرهنگی و گردشگری به حفاظت بیشتر از این چشمه‌ که خود به‌تنهایی می‌تواند عامل جذب گردشگر باشد، توجه نشان دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها