با وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی صورت گرفت

افتتاح 3پروژه در شرکت پالایش نفت شهید تندگویان

سه پروژه در شرکت پالایش نفت شهید تندگویان با حضور شیخ الاسلامی وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی ، مرتضی تمدن استاندار تهران و جعفر فرجی فرماندار شهرستان ری و جمعی از مسئولین شهری در شرکت پالایش نفت شهید تندگویان افتتاح گردید.
کد خبر: ۴۲۶۷۶۳

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین، محسن قدیری مدیر عامل  شرکت پالایش نفت شهید تندگویان گفت: 3 پروژه از قبیل dm، GTG ، برج خنک کننده بتونی در شرکت افتتاح میشود که واحد صنعتی GTG  شامل سه دستگاه توربین با ظرفیت 220 مگا وات و سه دستگاه تولید بخار به ظرفیت 35 تن در ساعت ، که برق مورد نیاز واحد های مختلف پالایشگاه از جمله واحد ایزومریزاسیون ،گوگرد ، نفت سفید ، نفت گاز و هیدروژن را تامین می کند.

وی افزود: علاوه بر آن واحد (DM) که شامل تکمیل و راه اندازی واحد تولید آب بدون املاح به ظرفیت 200 متر مکعب در ساعت بوده که آب مورد نیاز واحد تولید بخار در نیروگاه و واحدهای دیگر از جمله واحد هیدروژن را تامین می کند.

قدیری خاطرنشان کرد: برج های خنک کننده جنوبی (COOLING). به منظور تامین آب خنک برای واحد های جدید پالایشگاه با مبلغی بالغ بر89 میلیارد ریال احداث شده است.

همچنین مدیر عامل شرکت پالایش نفت شهید تندگویان ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص پروژه ها این موفقیت را مرهون حمایت های مدیران  نفتی و تلاش متخصصان و تلاشگران این اداره دانست .

قدیری در پایان از راه اندازی چندین پروژه جدید در آینده ای نزدیک در شرکت پالایش نفت شهید تندگویان خبر داد .

خسروی - خبرنگار جام جم شهرری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها