علی سرتیپی، مدیر عامل موسسه فیلمیران فروش فیلم زنان ونوسی، مردان مریخی تا پایان روز پنجشنبه را در تهران و شهرستانها 300 میلیون تومان اعلام کرد.
وی درباره آخرین رقم فروش «ورود آقایان ممنوع» توضیح داد: این فیلم تا شامگاه پنجشبنه، 3 میلیارد و 60 میلیون تومان در تهران و یک میلیارد و 900 میلیون تومان در شهرستانها فروش داشته است.
به گزارش ایسنا، مدیر فیلمیران یادآور شد: در حالی که اکران ورود آقایان ممنوع در سینماهای تهران تنها به صورت محدود و تک سئانس ادامه دارد، این فیلم همچنان در شهرستان به اکران خود ادامه خواهد داد.
سرتیپی درباره فروش «زندگی با چشمان بسته» هم گفت: فیلم جدید رسول صدرعاملی طی 2 روز نمایش در 15 سینمای تهران به فروش 35 میلیون تومانی دست یافته است.
سعید سعدی، تهیهکننده «آلزایمر» و «اینجا بدون من» هم درباره آخرین فروش این دو فیلم گفت: آلزایمر به کارگردانی احمدرضا معتمدی که از هفته قبل اکران شده، 50 میلیون تومان تا چهارشنبه شب فروش داشته و اینجا بدون من ساخته بهرام توکلی هم به رقم فروش 700 میلیون تومانی در کل کشور رسیده که 600 میلیون تومان آن مربوط به تهران است.
به گفته مسوولان هدایت فیلم، فیلم «سوت پایان» از نیکی کریمی نیز تاکنون نزدیک به 160 میلیون تومان در تهران، شیراز و اصفهان فروخته است که اکرانش در شهرستانها به صورت گسترده تری دنبال خواهد شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم