اپل دست به دامان کاربران فوتوشاپ‌ شد

به نظر می‌رسد اپل در نبرد با سامسونگ، علاوه بر وکلا با کاربران فوتوشاپ‌ هم قرارداد بسته است تا بتواند رای دادگاه را به سود خود تمام کند.
کد خبر: ۴۲۵۵۶۳

وب‌سایت Webwereld.nl که یکی از سایت‌های اقماری Computerworld است، ادعا کرده اپل در اسناد خود، گوشی گالاکسی S سامسونگ را تغییر اندازه داده تا شباهت بیشتری به آیفون 3G پیدا کند. پیش‌تر اعلام شده بود که اپل تصاویر گالاکسی تب را هم تغییر داده است تا به آیپد شبیه‌تر شود.

این تصاویر تغییر یافته ـ‌ که به‌عنوان ادله در دادگاه ارائه می‌شود ـ اپل را در موقعیت خوبی قرار نخواهد داد. ادعای اپل این است که محصولات سامسونگ، تقلیدی کورکورانه از ابزارهای موبایل این شرکت است، اما این که اپل مجبور شود از فوتوشاپ برای شبیه‌تر کردن تصاویر به هم استفاده کند، کمی ماجرا را پیچیده می‌کند. اپل و سامسونگ هنوز در این باره اظهارنظر نکرده‌اند. شایان ذکر است بین دو گوشی، تفاوت اندازه زیادی وجود دارد: ابعاد گوشی‌های گالاکسی S 4/122 در 2/64 میلی‌متر است، در حالی که آیفون 3G ابعادی معادل 5/115 در 1/62 میلی‌متر دارد.

درگیری میان اپل و سامسونگ یکی از نبردهای بزرگ و طولانی صنعت رایانه جهان محسوب می‌شود. این دو شرکت به یک توافق عجیب و غریب رسیده بودند که فروش گالاکسی تب در استرالیا به طور موقت متوقف شود، اما اپل در اروپا با شدت هر چه تمام‌تر دوباره به سامسونگ حمله کرد.

اپل و سامسونگ پرونده‌های مختلفی را به ثبت رسانده‌اند. دادگاه مسوول رسیدگی به شکایات اپل و سامسونگ از یکدیگر، پیش‌تر اعلام کرده بود که فروش گوشی‌های سامسونگ در سراسر منطقه اتحادیه اروپا ممنوع است، اما هنگامی که مشخص شد این دادگاه حق اعلام این رای را در بیرون از کشورش ندارد، این محدودیت جز در آلمان لغو شد.

اپل در این شکایت اعلام کرده که گالاکسی تب 1/10 سامسونگ که یک دستگاه آندرویدی است به صورت غیرقانونی از تکنولوژی‌های به کار رفته در آیپد استفاده کرده است. سامسونگ یکی از موفق‌ترین شرکت‌ها در زمینه تولید و فروش دستگاه‌های تلفن همراه بوده است. ماه گذشته این شرکت اعلام کرد گالاکسی S نسل دوم در 85 روز اول 5 میلیون دستگاه فروخته است. این در حالی است که انواع مختلف گوشی‌های گالاکسی S نسل دوم هنوز به آمریکا وارد نشده‌ است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها