شوخی با شعارهای ارزشی، ممنوع

هفته قبل بود که در بازی استقلال و داماش گیلان بنری در حمایت از فرهاد مجیدی به ورزشگاه آمده بود که روی آن شعاری ارزشی را با تغییراتی به نام کاپیتان استقلال نوشته بودند. شعاری که پخش تلویزیونی آن برای چند ثانیه و البته انتشار عکس‌هایش، با انتقادهای زیادی از وضعیت حاکم بر ورزشگاه‌ها همراه شد.
کد خبر: ۴۲۳۸۱۷

یک هفته پس از این اتفاق بود که دوباره نوبت به بازی خانگی استقلال رسید؛ بازی با مقاومت سپاسی در آزادی. به همین خاطر نیروهای امنیتی مقرراتی سخت برای ورود پرچم‌های مختلف از سوی تماشاگران در نظر گرفتند و علاوه بر آن با ممنوع کردن ورود لیدرهای استقلال به ورزشگاه، تلاش کردند تکلیف بنر راه یافته به ورزشگاه مشخص شود؛ بنری که البته لیدرها آن را به ورزشگاه نیاورده بودند و حرکتی بود خودجوش از سوی گروهی از هواداران ناشناس فرهاد مجیدی، کاپیتان محبوب استقلال. لیدرهای استقلال تا 30 دقیقه پشت درهای ورزشگاه ماندند و با همکاری آنها سرانجام 3 نفر که هفته قبل، این بنر را به ورزشگاه آورده بودند، بازداشت شدند.

در واقع این‌که برخی هواداران استقلال برای نشان دادن علاقه خود به کاپیتان آبی‌پوشان چنین پرچم‌هایی را در ورزشگاه آزادی نصب کنند، به دلیل محبوبیت بالای فرهاد مجیدی و ارزش‌های فنی او است، اما مطمئنا
نه مجیدی و نه هیچ یک از دیگر چهره‌های محبوب این فوتبال هم راضی نمی‌شوند که شعارهای ارزشی نظام مقدس جمهوری اسلامی دست مایه برخی هواداران قرار گیرد.البته این نکته هم در نوع خودش جالب است که چطور چنین بنری در حضور صدها نیروی انتظامی به ورزشگاه وارد شده بود؛ بنری در ابعاد 50 مترمربع!

رضا پورعالی / گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها