سرکرده باند تبهکاری یاکوزا در زندان خودکشی کرد

سرکرده یکی از باندهای تبهکاری موسوم به یاکوزا در شهریار که در یک‌قدمی محاکمه قرار داشت، با خودکشی در زندان به زندگی‌اش پایان داد. به گزارش «جام‌جم»، این زندانی که نادر نام داشت و سرکرده باند یاکوزا بود، اوایل اردیبهشت سال گذشته همراه 2 نفر از همدستانش به اتهام سرقت خودروهای مدل بالا، جعل عنوان پلیس، زورگیری، کیف‌قاپی و شرارت در شهریار دستگیر شده بود.
کد خبر: ۴۲۳۱۶۴

با اعتراف اعضای این باند پرونده آنها با صدور کیفرخواست به شعبه 104 دادگاه کیفری دادگستری شهریار ارسال شد و قرار بود نادر ـ سرکرده باند ـ و همدستانش در چند روز آینده محاکمه شوند اما دیروز نامه‌ای از مسوولان زندان به رئیس دادگاه ارائه شد که مشخص کرد نادر ـ مرد زندانی ـ خودکشی کرده است. با بررسی این موضوع معلوم شد مرد زندانی در غیاب دیگر هم‌سلولی‌هایش با بند پتو خود را از میله‌های زندان حلق‌آویز کرده و مرده است. با اطلاع مسوولان زندان از موضوع، جسد مرد زندانی با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل و پرونده اتهامات وی مختومه شد اما دیگر همدستانش بزودی محاکمه می‌شوند.

اوایل اردیبهشت سال گذشته ماموران انتظامی شهریار در حال گشتزنی در یکی از محله‌ها به یک دستگاه خودروی ریو با 3 سرنشین مشکوک شدند و از آنها مدارک هویتی خواستند. وقتی سرنشینان خودرو از ارائه مدارک به ماموران خودداری کردند؛ با هماهنگی قضایی بازداشت و به پلیس آگاهی منتقل شدند. در بررسی از خودروی ریو، یک قبضه سلاح، بی‌سیم، اسپری، تعدادی مدارک هویتی، چند کارت اعتباری، یک دستگاه لپ‌تاپ و تعدادی کیف زنانه کشف و توقیف شد.

متهمان، اعضای باند یاکوزا بودند

با انتقال متهمان به اداره پلیس، آنها در بازجویی، اظهارات متناقضی را بیان کردند اما در بررسی سوابق آنها معلوم شد از اشرار و سارقان حرفه‌ای باند موسوم به یاکوزا هستند که با سپردن وثیقه از زندان مرخصی گرفته و متواری شده‌اند.

نادر، سرکرده باند به پلیس گفت: چندبار به اتهام شرارت، سرقت، اخاذی و زورگیری دستگیر و زندانی شده‌ام. چندی پیش پس از فرار از زندان با همدستان سابقم یک گروه جدید را تشکیل دادیم و جرایم خود را از سرگرفتیم.

متهم اضافه کرد: ابتدا برای انجام سرقت‌ها نیاز به خودروهای مدل بالا داشتیم، بنابراین با ایفای نقش پلیس، خودروهای مدل بالا را متوقف و بعد آنها را سرقت می‌کردیم. خودروی ریو را در محله نیاوران مقابل خانه یک شهروند تهرانی سرقت کرده و مالک آن را با عنوان این‌که از ماموران انتظامی هستیم و از وی به اتهام مزاحمت شکایت شده و باید با ما به اداره پلیس بیاید، همراه خود کردیم و در میانه راه پس از بی‌هوش کردن او را از خودرو بیرون انداخته و متواری شدیم. سرکرده باند با اشاره به سرقت از رانندگان در تهران و شهریار گفت: پس از این سرقت، چندین جوان دیگر را نیز به بهانه جابه‌جایی مسافر به دام انداخته و پس از کتک زدن آنها اموالشان را دزدیدیم و علاوه بر آن نیز در شمال تهران کیف‌های زنان را سرقت می‌کردیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها