نکویی مهر اعلام کرد:

متوسط افزایش قیمت‌ها ؛10 تا 12 درصد

رییس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و معاون وزیر بازرگانی متوسط افزایش قیمت‌هایی که این سازمان با آن‌ها موافقت کرده است را 10 تا 12 درصد اعلام کرد.
کد خبر: ۴۲۰۳۸۴

محمد حسین نکویی‌مهر در گفت‌وگو با ایسنا در این مورد توضیح داد: برای متوسط افزایش قیمت‌هایی که با آن موافقت شده است به نظرم شاید بتوان رقم10 درصد را بیان کرد. چرا که افزایش قیمت‌ها پایین‌تر از 10 درصد هم بوده، اما به طور متوسط 10 تا 12 درصد است.

وی ادامه داد: هم‌اکنون نیز با تشکل‌ها و مجموعه‌ها ‌مذاکراتی شده که اگر تقاضایی هم وجود دارد، پس از ماه رمضان بررسی خواهد شد. البته عمده تغییرات انجام شده و برای ماه رمضان ممکن است یکی دو درخواست افزایش قیمت مطرح شده باشد.

نکویی‌مهر اضافه کرد: علل عمده درخواست‌هایی که ما بررسی کردیم مربوط به افزایش قیمت مواد اولیه بود که در هزینه تمام شده آن‌ها نقش مهمتری داشته اما برخی از موارد هم ناشی از افزایش هزینه انرژی یا هزینه حمل بوده است.

معاون وزیر بازرگانی در مورد تاثیر اجرای هدفمندسازی یارانه‌ها بر افزایش قیمت‌ها نیز بیان کرد:‌ در کالاهایی مثل سیمان هدفمندسازی یارانه‌ها نقش عمده‌تری داشت اما در برخی از اقلام مانند مواد غذایی عمدتا این افزایش قیمت ناشی از افزایش قیمت مواد اولیه در بازارهای جهانی بوده است.

نکویی‌مهر در پایان در مورد سهم هدفمندسازی یارانه‌ها از افزایش قیمت‌ها گفت: این موضوع در مورد کالاهای مختلف متفاوت است و در این مورد ارزیابی دقیقی ندارم اما دبیر ستاد هدفمندسازی یارانه‌ها در این مورد صحبتی کرده‌ و گفته‌ که کمتر از چهار درصد است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها