ثبت سفارش واردات کالا از مهران آغاز شد

رئیس سازمان بازرگانی ایلام از آغاز ثبت سفارش واردات کالا از بازارچه مرزی مهران این استان به داخل کشور خبر داد.
کد خبر: ۴۱۹۳۵۵

علی مهدوی روز دوشنبه به ایرنا گفت: بر اساس ماده هشت قانون مقررات صادرات و واردات، صدور هرگونه مجوز واردات قطعی به صورت تجاری باید از طریق وزارت بازرگانی و سازمانهای وابسته به آن انجام شود.

وی ادامه داد: با توجه به پیگیری انجام شده و اخذ مجوز واردات از طریق مرز بین‌المللی مهران از این پس برای نخستین بار کلیه کارهای ثبت سفارش واردات کالا از کشور عراق به استان ایلام و داخل کشور از این بازارچه انجام می‌شود.

او اظهار کرد: اکنون واردکنندگان کالا و بازرگانان می‌توانند از طریق سامانه ثبت سفارش سازمان بازرگانی استان ایلام نسبت به واردات کالاهای مجاز در بازارچه مرزی مهران اقدام کنند.

رئیس سازمان بازرگانی ایلام افزود: هیچ گونه محدودیتی برای ثبت سفارش واردات کالاهای مجاز در مرز بین‌المللی مهران با کشور عراق وجود ندارد.

مهدوی گفت: دیروز 120 تن مواد اولیه تولید ظروف پلاستیکی توسط یک واحد تولیدی از طریق کشور عراق پس از انجام ثبت سفارش وارد استان ایلام شد.

بازارچه مرزی و پایانه بزرگ مسافری مهران از کانون‌های مهم تردد زوار و صدور کالای ایرانی به کشور عراق است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها