کامرانی و حدادی هم هستند

حضور تیم ملی بسکتبال ایران در جام ویلیام جونز

براساس تصمیم سازمان تیم‌های ملی بسکتبال، تیم ملی ایران با در اختیار داشتن 16 بازیکن به چین‎تایپه سفر می‎کند تا در رقابت‎های جام ویلیام جونز شرکت کند.
کد خبر: ۴۱۹۲۷۲

به گزارش مهر، حامد حدادی که در هیچ یک از اردوها و سفرهای پیشین تیم ملی بسکتبال شرکت نداشت و مهدی کامرانی که در سفر این تیم به مجارستان و پرتغال غایب بود نیز در این سفر دیگر بازیکنان را همراهی می‎کنند.

تیم ملی بسکتبال چهارشنبه هفته جاری (12 مردادماه) برای شرکت در رقابت‎های جام ویلیام جونز عازم چین‎تایپه می‎شود. رضا لطفی، آرن داودی، جواد داوری، مهدی کامرانی، سامان ویسی، حام سهراب‎نژاد، حامد آفاق، اوشین ساهاکیان، اصغر کاردوست، روزبه ارغوان، صمد نیکخواه بهرامی، حامد حدادی، جابر روزبهانی، موسی نبی پور، مجید قاسم‎زاده و سعید داورپناه بازیکنانی هستند که ترکیب تیم ملی بسکتبال را دراین سفر تشکیل می‎دهند.

مسابقات بسکتبال جام ویلیام جونز رقابت‏هایی است که هر سال به میزبانی چین‎تایپه برگزار می‎شود. سی و سومین دوره این رقابت‎ها 15 تا 23 مردادماه برگزار می‏شود. مسئولان بسکتبال چین‏تایپه از ژاپن، کره‏جنوبی، مالزی، فیلیپین، آفریقای جنوبی و تیم جوانان استرالیا نیز دعوت کرده‏اند تا در کنار تیم ملی کشورشان و ایران در این دوره از مسابقات جام ویلیام جونز شرکت کنند.

این برای چهارمین بار است که تیم ملی بسکتبال ایران در مسابقات جام ویلیام جونز شرکت می‏کند. کسب دو قهرمانی حاصل حضور ملی‌پوشان کشورمان در این رقابت‌هاست. دومین و آخرین قهرمانی ایران در مسابقات بسکتبال جام ویلیام جونز تیرماه سال گذشته و پیش از مسابقات قهرمانی جهان به دست آمد.

تیم ملی بسکتبال برای شرکت در رقابت‎های قهرمانی آسیا آماده می‏شود. این مسابقات طی روزهای 24 شهریورماه تا 3 مهرماه در ووهان چین برگزار می‏شود. تیم نخست این رقابت‏ها به طور مستقیم راهی بازی‏های المپیک 2012 لندن می شود. ایران مدافع عنوان قهرمانی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها