احتمال تجمع باکتری ها در کراوات پزشکان

جام جم انلاین: مححقان آمریکائی اعلام کردند، پزشکان ممکن است ناخواسته و از طریق کراواتشان عفونت ها را گسترش دهند.
کد خبر: ۴۱۷۵۵

به گزارش BBC ، تیم بیمارستان کوئینز نیویورک دریافته است که تقریبا نیمی از کراوات های گروه پزشکی جایگاهی برای باکتری های بیماری زا هستند.
نقش کراوات در انتقال باکتری ها به بیماران موضوعی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
دکتر استیون نرکین این یافته خود را درجلسه انجمن میکروبیولژی آمریکا ارائه کرد ه است.
محققان ، کراوات های پزشکان ، دستیاران آنها ، دانشجویان پزشکی وپرسنل ایمنی که در بیمارستان کار می کردند را مورد بررسی قرار دادند.

باکتری ها

تقریبا نیمی (47.6%) از کراوات های گروه پزشکی پناهگاه باکتری های بیمار ی زا بودند.
این میزان 8 برابر میزان آلودگی کراوات ها ی گروه ایمنی همان بیمارستان بود.
دکتر نرکین می گوید یافته فوق این تردید را ایجاد می کند که آیا کراوات زدن مورد علاقه بیماران هست یا خیر؛.
بر اساس اظهارات وی اینگونه مطالعات به پزشکان خاطر نشان می کند که به هنگام رفتن بر بالین بیماران چه با خود ببرند.
خوش لباس بودن ، نشانه حرفه ای بودن است و با اعتماد بیشتر از سوی بیمار ارتباط دارد.
پزشکان و مدیران ارشد بیمارستان ، غالبا پرسنل را به کراوات زدن تشویق می کنند تابه ایجاد این ارتباط ارزشمند کمک کنند ، اما با این کار ممکن است باعث سهولت گسترش ارگانیزم های عفونی شوند.
یک سخنگو از انجمن پزشکی انگلستان می گوید کراوات ها غالبا در تماس با دست قرار دارند اما کمتر شسته می شوند و این بدان معنی است که می توانند عفونت را پخش کنند. وی معتقد است پزشکان بهنگام ویزیت بیماران نباید کراوات بزنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها