جام جم آنلاین: اجساد حیوانات کشته شده توسط سربازان اسرائیلی روز جمعه 21 مه در سراسرباغ وحش ویران شده اردوگاه پناهندگان رفح در جنوب نوار غزه مشاهده می شد.
کد خبر: ۴۱۳۷۷
قفس های در هم کوفته توسط بولدزرهای اسرائیلی و اجساد غرق به خون حیوانات نشان می دادند که نظامیان اسرائیلی در یورش های وحشیانه روزهای اخیر به اردوگاه پناهندگان رفح حتی به حیوانات باغ وحش هم رحم نکردند.
به گزارش شبکه تلویزیونی کانال 2 فرانسه ، محمد جمعه صاحب باغ وحش گفت: سربازان اسرائیلی به عمد به باغ وحش حمله کردند.
با توجه به پلاکاردها و نوشته ها مشخص بود که اینجا باغ وحش است ، اما آنها عمدا با بولدزرها به اردوگاه حمله کرده و ضمن کشتن حیوانات ، قفس ها را با بولدزر ویران کردند.
وی افزود: آنها بیشتر حیوانات را کشتند و تعدادی از حیوانات نیز فرار کردند. محمد جمعه گفت: این باغ وحش یکی از معدود تفریحات کودکان فلسطینی و شاید تنها تفریح آنها در اردوگاه پناهندگان رفح بود.
وی تاکید کرد: تخریب سازماندهی شده توسط ارتش اسرائیل به هیچ چیز و هیچ کس در اردوگاه رفح رحم نکرد ، مردم کشته شدند ، ساختمان ها ویران شدند و حتی حیوانات به قتل رسیدند.