ابهام در افزایش 10 درصدی حقوق بازنشستگان

در حالی که قرار است از اول مرداد، حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با 10 درصد افزایش پرداخت شود، رئیس کانون بازنشستگان و مستمری‌بگیران صندوق تامین اجتماعی گفت: تاکنون افزایش حقوق بازنشستگان به صندوق تامین اجتماعی از سوی دولت ابلاغ نشده است.
کد خبر: ۴۱۲۱۳۵

علی‌اکبر خبازها در گفت‌وگو با مهر درباره افزایش حقوق بازنشستگان افزود: براساس مصوبه دولت قرار است حقوق بازنشستگان در سال جاری 10 درصد افزایش داشته باشد که متاسفانه تاکنون ابلاغ نشده است.

وی درخصوص اعتراض کانون بازنشستگان به عدم افزایش حقوق مستمری‌بگیران به اندازه نرخ تورم تاکید کرد: چنانچه دولت علاوه بر افزایش 10 درصدی برای بازنشستگان موارد جانبی دیگری مانند هزینه ایاب و ذهاب و یا هزینه غذا را همانند کارمندان در نظر بگیرد، دیگر اعتراضی نخواهیم داشت؛ اما در غیر این صورت حقوق آنان را پیگیری می‌کنیم. به گفته رئیس کانون بازنشستگان و مستمری‌بگیران صندوق تامین اجتماعی، براساس دستورالعمل دولت برای کارمندان امتیازاتی در نظر گرفته شده که به همین دلیل ما انتظار داریم در حقوق بازنشستگان نیز تمامی آن موارد رعایت شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها