تا پایان سال2012 صورت می‌گیرد

خروج 33هزارنظامی‌آمریکا از افغانستان

رئیس جمهور آمریکا شب گذشته در سخنانی با اشاره به وضعیت موجود در افغانستان دستور خروج 33 هزار نظامی آمریکایی از این کشور را تا پایان سال 2012 میلادی صادر کرد.
کد خبر: ۴۱۰۹۸۹

به گزارش مهر، باراک اوباما شب گذشته در یک سخنرانی که از شبکه های تلویزیونی بین المللی پخش شد روند موجود در افغانستان طی دو سال گذشته را مثبت ارزیابی کرده و با موفق خواندن برنامه های آمریکا اعلام کرد که قصد کاهش نظامیان کشورش در افغانستان را دارد.

وی در این سخنرانی با اشاره به کشته شدن «اسامه بن لادن» رهبر القاعده مدعی شد: ما القاعده را در مسیر شکست قرار داده ایم. درست است که هنوز چالش هایی در افغانستان وجود دارد اما 33 هزار نفر از نظامیان آمریکایی حاضر در این کشور تا پایان سال 2012 از آن خارج می شوند.

اوباما در بخش دیگری از سخنانش گفت: زمان آن فرا رسیده تا بر روی ساخت نیروهای بومی افغانستان تمرکز کنیم. این جنگ طولانی را باید با یک پایان مسئولانه خاتمه دهیم.

در همین رابطه پیش از آغاز سخنرانی اوباما یکی از مقامات عالیرتبه دفاعی آمریکا که خواست نامش فاش نشود، اعلام کرد: رئیس ‌جمهوری آمریکا احتمالا حدود 10 هزار نظامی آمریکایی را تا پایان امسال از افغانستان خارج خواهد کرد.از این 10 هزار نفر، نیمی تابستان امسال و باقی نیز تا پایان سال 2011 از افغانستان خارج خواهند شد.
 
این مقام عالیرتبه وزارت دفاع آمریکا تأکید کرد: 20 هزار نظامی دیگر که به عنوان بخشی از افزایش تدریجی نیروها در افغانستان چندی پیش به این منطقه اعزام شده بودند، تا پایان سال 2012 افغانستان را ترک می کنند.
 
بدین ترتیب با خروج بیش از 30 هزار نفر از نظامیان آمریکایی از افغانتسان، 68 هزار نفر دیگر از نظامیان ارتش آمریکا در این کشور باقی می مانند و متخصصان امور دفاعی معتقدند که با این تعداد نیرو آمریکا نمی تواند به اهدافش در جنوب و شرق افغانستان برسد.
 
هنوز تکلیف این 68 هزار نظامی آمریکایی مشخص نشده و این در حالی است که در ماه آینده میلادی ژنرال «جان آلن» جایگزین ژنرال «پتریوس» در افغانستان می شود .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها