عمرو موسی :

مامور حسنی مبارک نبوده‌ام!

عمرو موسی ، دبیرکل اتحادیه عرب و نامزد انتخابات ریاست جمهوری مصر که به سبب رویکرد سازشکارانه اش، محبوبیت چندانی در میان مردم این کشور ندارد، گفت: هرگز مامور حسنی مبارک نبوده ام!.
کد خبر: ۴۰۸۹۴۳

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه فرانس 24، عمرو موسی گفت : رئیس جمهوری آینده مصر دیکتاتور نخواهد بود و این نهادهای مدنی هستند که روابط میان مصر با کشورهای جهان را ترسیم می کنند.

وی افزود: برگزاری انتخابات پارلمانی پیش از انتخابات ریاست جمهوری سبب می شود که گروههای سیاسی به خوبی نتوانند وارد مبارزات انتخاباتی شوند، زیرا برخی احزاب تازه تاسیس هستند و نیاز به زمان بیشتری برای ورود به عرصه انتخابات دارند.تعویق انتخابات پارلمانی به مفهوم تعویق روند دموکراسی نیست.

موسی تصریح کرد: همه گروههای سیاسی حق دارند که برای تصاحب کرسی های مجلس به رقابت با یکدیگر بپردازند و همه از حقوق یکسانی برخوردارند.

وی درباره موضعش در خصوص انقلابیون مدعی شد: من همواره حامی انقلاب بوده‌ام و اینکه گفته می شود من به دستور حسنی مبارک برای آرام کردن انقلابیون به میدان تحریر رفته ام اشتباه است و برای تخریب وجهه من در انتخابات است.

عمروموسی ضمن درخواست از مقامات سوری برای توجه به اصلاحات افزود: آنچه در تونس  و مصر رخ داد می تواند در بسیاری از کشورهای دیگر رخ دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها