تیرماه امسال در تهران برگزار می شود

دومین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل برون شهری

دومین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل برون شهری، ‌لجستیک و زنجیره تأمین از بیست و چهارم لغایت بیست و هفتم تیر ماه سال جاری به مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران گشایش می یابد.
کد خبر: ۴۰۴۷۱۰

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاد خبری این نمایشگاه، مهشید منفرد مدیر پروژه دومین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل برون شهری ، ‌لجستیک و زنجیره تأمین ضمن بیان مطلب فوق طی گفتگویی با ستاد خبری نمایشگاه اذعان کرد: در این نمایشگاه تا این تاریخ صد شرکت داخلی و بیست نماینده خارجی از کشورهای آلمان، اسپانیا، ترکیه، قزاقستان و امارات حاضر و آخرین توانمندی خود را در معرض دید قرار خواهند داد.

او با اشاره به اینکه این نمایشگاه با همکاری انجمن لجستیک ایران و خانه حمل و نقل و حمایت وزارت راه و ترابری، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، سازمان هواپیمایی کشوری، انجمن مهندسی دریایی، انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته،‌آغاز به کار می کند خاطر نشان کرد: ایجاد فضای تعامل میان تولید کنندگان و ارایه دهندگان خدمات موضوع صنعت به عنوان مهره های اصلی اتصال زنجیره حمل و نقل برای استحکام هرچه بیشتر این زنجیره مهمترین اولویت برپایی این نمایشگاه می باشد.

منفرد تصریح کرد: ایجاد یک شبکه ارتباطی مناسب برای مدیران و خریدارن  و آشنایی محصولات مورد نیاز بازار متقابل و تحقیقات، فراهم آوردن محیطی برای حضور دست اندرکاران مطرح اروپایی و آسیایی در زمینه های حمل و نقل و لجستیک و زنجیره تأمین به منظور ارائه محصولات و دستاوردهای روز دنیا،‌دعوت به سرمایه گذاری در این صنعت که از مهمترین عوامل اقتصادی سودآور و ارکان برنامه های توسعه اقتصادی دولت محترم جمهوری اسلامی است و از اساسی ترین اهداف برگزاری این نمایشگاه است.

این نمایشگاه در فضایی به وسعت 10000 مترمربع و به همت شرکت بانیان امید افتتاح خواهد شد.

گفتنی است ؛  دومین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل برون شهری، ‌لجستیک و زنجیره تأمین از 24 لغایت 27 تیرماه به مدت 4 روز در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران کار خود را آغاز خواهد کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها