نورصالحی اعلام کرد:

تامین 20 هزار میلیارد تومان برای مسکن مهر

معاون وزیر مسکن وشهرسازی با اشاره به جلسه شب گذشته شورای عالی مسکن گفت: برای مسکن مهر سال 90 درخواست 20 هزار میلیارد تومان منابع بانکی از بانک مرکزی شده است تا تسهیلات ساخت این طرح تامین شود.
کد خبر: ۴۰۲۷۲۵

جمشید نورصالحی در گفتگو با مهر در خصوص جلسه اخیر شورای عالی مسکن که با حضور رئیس جمهوری برگزار شد، گفت: دراین جلسه بر تامین منابع بانکی برای سال 90 از سوی  بانک مرکزی تاکید شد، ضمن اینکه بانک مرکزی مکلف شد با توجه به سیاستهای پولی 90 برنامه ریزی کند تا مشکلی برای تامین منابع مالی سا ل90 پیش نیاید.

وی افزود: از بانک مرکزی حدود 20 هزار میلیارد تومان درخواست تامین اعتبار برای مسکن مهر شده است تا در سال 90 منابع بانکی برای ساخت مسکن مهر تامین شود.

معاون وزیر مسکن وشهرسازی در خصوص برنامه های جدید در مسکن مهر، اظهار داشت: ساخت مسکن مهر براساس همان برنامه ساخت 2 میلیون و 600 هزار واحد که از قبل اعلام شده، پیش می رود.

نورصالحی تصریح کرد: از این تعداد 970 هزار در شهرهای بالای 25 هزار، 37 هزار واحد در شهرهای جدید، 240 هزار واحد شهرهای زیر 25 هزار، 240 هزار بافت فرسوده و 800 هزار مسکن روستایی قرار دارند و همان برنامه ای است که از قبل اعلام شده است.

جلسه شورای عالی مسکن شنبه شب با حضور رئیس جمهور تشکیل شد. دکتر محمود احمدی نژاد در این جلسه بر اجرای تعهدات دولت در بخش مسکن تاکید کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها