اولویت‌های جدید حج تمتع امسال اعلام شد

یک مقام مسوول در سازمان حج و زیارت، اولویت‌های جدید حج تمتع سال 90 را برای ثبت‌نام زائران در کاروان‌ها اعلام کرد. علی‌اکبر غیرتی، مدیرکل روابط عمومی این سازمان در گفت‌وگو با مهر افزود: سپرده گذارانی که دارای فیش بانکی تا تاریخ 31 اردیبهشت سال 1384 از یکی از شعب بانک ملی هستند، از چهارشنبه 14 اردیبهشت می‌توانند برای ثبت‌نام در کاروان‌ها مراجعه کنند.
کد خبر: ۴۰۰۹۵۷

وی افزود: پیش از این افرادی که قبض ودیعه‌گذاری علی‌الحساب حج تمتع را تا تاریخ 20 فروردین 84 دارا بودند نسبت به ثبت‌نام در کاروان اقدام کردند.

مدیرکل روابط عمومی سازمان حج و زیارت تاکید کرد: با توجه به این‌که ظرفیت کاروان‌های حج تمتع تکمیل نشده به همین دلیل اولویت‌های جدید برای ثبت‌نام اعلام شد.

به گفته وی، سپرده‌گذاران به مدت 10 روز فرصت دارند نسبت به ثبت‌نام خود در کاروان‌ها اقدام کنند.

از سوی دیگر، رئیس ستاد عمره دانشگاهیان در خصوص وضعیت 4500 دانشجوی پسری که به دلیل تاخیرهای پیش آمده هنوز به عمره اعزام نشده‌اند، گفت: برای این دسته از دانشجویان در حال مذاکره با سازمان حج هستیم و احتمالا این دانشجویان در 15 تیرماه به عمره اعزام می‌شوند.

حجت‌الاسلام محمدرضا فقیهی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که آخرین کاروان از دانشجویان شامل متاهلین، 5 اردیبهشت ماه به عمره اعزام شدند، اظهارکرد: تا 4 روز آینده تمامی دانشجویان اعزامی به کشور باز می‌گردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها