آسیا منطقه ای از جهان با قویترین رشد اقتصادی

جام جم آنلاین: بانک آسیایی توسعه روز چهارشنبه 28 آوریل اعلام کرد ، کشورهای در حال توسعه آسیا در سال 2004 میلادی به داشتن بالاترین رشد اقتصادی جهان
کد خبر: ۴۰۰۸۸
به لطف شکوفایی اقتصادی چین و مصرف داخلی ادامه خواهند داد.
به گزارش شبکه تلویزیونی TV5 فرانسه ، بانک آسیایی توسعه در پیش بینی های سالیانه خود افزایش تولیدناخالص منطقه ای در سال 2004 میلادی را 8/6 درصد برآورد کرده است.
چین با تقاضای مدام واردات به ایفای نقش لکوموتیو اقتصادی منطقه ادامه می دهد ، این روند از سال گذشته سرعت یافته و موجب گسترش مبادلات تجاری منطقه می شود.
به گفته بانک آسیایی توسعه در سال 2004 میلادی سطح نرخ رشد اقتصادی چین باید به 3/8 درصد برسد.
گزارش بانک آسیایی توسعه می افزاید: با این که سهم چین در تولید ناخالص داخلی جهان فقط 4 درصد است ، اما سهم رشد اقتصادی این کشور 15 درصد رشد اقتصادی جهان است.
عامل دیگر شکوفایی اقتصادی آسیا افزایش هزینه های مصرف داخلی است که در جریان 2 سال اخیر به طور قابل ملاحظه ای رشد یافته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها