مدارس آبادان و خرمشهر دو روز متوالی تعطیل شد

سایه سنگین گرد و غبار بر آسمان خوزستان

بارش شدید باران در برخی شهرهای خوزستان هم نتوانست خیمه سنگین گرد و غبار بر هوای استان در چند روز گذشته را مهار کند و به همین خاطر مردم این استان چندین روز است که رنگ خورشید را ندیده‌اند. هوای شهرهای آبادان و خرمشهر به‌شدت تیره و تار است به گونه‌ای که برای دومین روز متوالی فرمانداری‌های این دو شهر، مدارس را تعطیل اعلام کردند. با این وجود بارش پراکنده باران در این دو شهر و سایر شهرهای استان ادامه دارد ولی از شدت گرد و غبار کاسته نشده است.
کد خبر: ۴۰۰۴۳۲

هواشناسی آبادان اعلام کرده با توجه به تقویت قابل ملاحظه خط ناپایدار در لایه میانی جو همچنین زبانه کم فشار در سطح زمین، بارش قابل ملاحظه‌ باران در شهرهای آبادان و خرمشهر پیش‌بینی می‌شود.

از سوی دیگر فرمانداری اهواز با اشاره به این‌که شرایط جوی اهواز برای تداوم فعالیت مدارس و ادارات مناسب است، هرگونه تعطیلی در مدارس این شهر را رد کرد.عبدالله کعبی، نماینده مردم آبادان نیز از تداوم پدیده گرد و غبار در جنوب و غرب کشور خبر داد و گفت: فضای غبارآلود شهرهای جنوبی و غربی کشور، مانع از جریان داشتن زندگی عادی مردم در این مناطق شده و بسیاری از فعالیت‌های اقتصادی و خدماتی را مختل کرده است.

وی با بیان این‌که پدیده گرد و غبار موجب چندین نوبت تعطیلی نهادهای اداری و مدارس در مناطق جنوبی و غربی کشور، در چند ماه اخیر شده است، افزود: جدای از زیان‌هایی که گرد و غبار به سلامت مردم وارد می‌کند، هر بار تعطیلی ادارات و مدارس دارای پیامدهای فراوانی است که مهم‌ترین آنها پیامدهای اقتصادی است.

وی افزود: تعطیلی پیاپی اداره‌ها و نهادهای اقتصادی و خدماتی در چندین شهر جنوبی و غربی، هر سال میلیاردها تومان به اقتصاد کشور زیان می‌زند.

100 میلیارد تومان اعتبار

نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، کامیاران و دیواندره از اختصاص اعتبار 100 میلیارد تومانی برای کنترل و مقابله با ریزگردهای عربی در بودجه سال 90 خبر داد.

امین شعبانی افزود: با تلاش نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، اعتبار 100 میلیارد تومانی در بودجه سال 90 کشور برای مقابله و کنترل ریزگردهای عربی در استان‌های شمال غرب، غرب و جنوب غربی کشور در نظر گرفته شده است.وی با اشاره به تهدید جدی سلامت شماری از مردم کشور طی چند سال اخیر گفت: ورود ریزگردهای عربی به عنوان یک پدیده نوظهور، بخش‌هایی از کشور را در برگرفته و به رغم تمام پیگیری‌های صورت گرفته تاکنون اقدام عملی برای مقابله با این پدیده خطرناک صورت نگرفته است.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که در بودجه سال جاری این اعتبار 100 میلیارد تومانی در اختیار سازمان محیط زیست قرار می‌گیرد، افزود: سازمان محیط زیست قرار است این اعتبارات را برای کنترل و مقابله با ورود ریزگردهای عربی هزینه کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها