کسب نایب قهرمانی هم برای استقلال کار بزرگی به حساب می‌آید

فتح‌الله‌زاده: جان واریو و ادینیو را جذب می‌کنیم

سرپرست باشگاه استقلال که طبق عادت معمول همیشه از ترکاندن بمب خبری خود در فصل نقل و انتقالات خبر داده است، این بار هم در فاصله 2 هفته به پایان لیگ دهم، از بمب خبری خود برای لیگ یازدهم خبر می‌دهد و در عین حال تصریح می‌کند که تلاش خواهد کرد جان واریو و ادینیو را به ترکیب استقلال اضافه کند. علی فتح‌الله‌زاده در این زمینه گفت: برای فصل بعد دو بازیکن خارجی را به طور ویژه خواهیم دید مثل جان‌واریو و ادینیو تا روی بازیکنان خارجی حساب ویژه‌ای داشته باشیم. روی این دو بازیکن نظر داریم. اگر توانستیم که جذب‌شان می‌کنیم اما اگر نشد 2 بازیکن خارجی در حد ادینیو و جانواریو را به خدمت خواهیم گرفت.
کد خبر: ۴۰۰۱۴۳

اول فصل فرصت نداشتیم و حتی یک بازیکن خارجی ما ساعت 10 شب آمد و 12 شب ثبت کرد، ولی الان بازیکنان را آنالیز کرده‌ایم و بازیکنان بزرگی مدنظر ما هستند. اگر خدا بخواهد با بازیکنان خوبی ثبت خواهیم کرد. وی در عین حال بر حفظ کادر فنی موجود تاکید کرد و افزود: با پرویز مظلومی قرارداد دوساله داریم و قضیه سرمربی مشخص است. اما در مورد بازیکنان باید بگویم 95 درصد اسکلت تیم را حفظ می‌کنیم چون آنها خوب هستند. یکسری نواقص داریم و فکر می‌کنم دو، سه بازیکن را به تیم اضافه کنیم.

فتح‌الله‌زاده که با ایسنا گفت‌وگو می‌کرد، راجع به بمب خبری خود گفت: فعلا داریم بمب‌ها را انتخاب می‌کنیم، الان وقت این کار است و در زمان خود همه متوجه آن خواهند شد. سرپرست باشگاه استقلال همچنین کسب عنوان دومی را نیز برای این باشگاه خوب توصیف کرد و گفت: استقلال در شرایط خاص و بحرانی وارد لیگ شد. در حالی که 6، 7 روز بیشتر برای بازیکن گرفتن وقت نبود ما به استقلال آمدیم. همچنین 15 نفر از بازیکنمان هم قراردادشان تمام شده بود، یعنی 5 بازیکن داشتیم که وارد لیگ شدیم. هم هواداران و هم خود ما فکر می‌کردیم که پنجم یا ششم جدول خواهیم شد. با این وضعیت شروع به کار کردیم و خیلی از دوستان هم نمی‌پذیرفتند مسوولیتی داشته باشند، چون آدم عاقل حاضر نمی‌شود در این شرایط کار کند. در آن شرایط هیچ‌کس را نداشتیم. آشوبی، می‌داوودی و مبعلی بازیکنانی بودند که هر سه خواهان زیادی داشتند. بر فرض این‌که اگر این سه نفر را نداشتیم تیم ما شاید نمی‌توانست حتی ششم شود. هیچ کس ریسک نمی‌کرد و به هر مربی که می‌گفتیم می‌گفت آبرو دارم. در واقع با این شرایط جلو آمدیم. از اول هم گفتیم که سهمیه لیگ قهرمانان را می‌خواهیم. درست است که به مربی گفتیم سهمیه می‌خواهیم اما فکر می‌کنم اگر دوم هم بشویم کار بزرگی انجام داده‌ایم. ما در مقایسه با تیم‌هایی که میلیاردی هزینه کرده‌اند بهتر عمل کردیم. به هر حال تلاش می‌کنیم از اول تا سوم پایین‌تر نیاییم و تیممان را برای سال آینده قدرتمند کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها