به گزارش ایسنا، ماموران شهرستان رباط کریم چندی پیش از طریق مرکز فوریتهای پلیسی 110 در جریان یک فقره سرقت مسلحانه از یک سوپر مارکت در نسیم شهر قرار گرفتند.
با مراجعه ماموران به سوپرمارکت، صاحب مغازه در شکایتی اعلام کرد که در ساعت 9 شب فردی به سوپرمارکت وی مراجعه و پس از خرید سیگار از مغازه خارج شد که مجددا بعد از دقایقی برگشته و درخواست خرید دیگری را مطرح کرد و هنگامی که قصد پرداخت مبلغ آن را داشت ناگهان سلاحی را از جیبش بیرون آورده و مرا تهدید کرد که هر چه پول در مغازه است را به او بدهم.
فرد شاکی افزود: من که فکر میکردم سلاح اسباب بازی باشد، یک بسته کیک به سمت او پرتاب کرده و از او خواستم بلافاصله مغازه را ترک کند که در این هنگام با عکسالعمل شدید او و شلیک یک تیرهوایی به سقف مغازه مواجه شدم.
بنا به اظهارات وی ، سارق با عجله پولها را که حدودا 180 هزار تومان بود به همراه یک بسته کارت شارژ به مبلغ 300 هزار تومان برداشته و با موتورسیکلتی که قبلا در نزدیکی مغازه پارک کرده بود از محل متواری شد.
با ثبت این شکایت ماموران با توجه به مسلح بودن سارق و حساسیت موضوع و همچنین اظهارات مالباخته از طریق رایانه چهره فرضی سارق را به دست آورده و سریعا آن را در اختیار کلانتریها و پلیسهای تخصصی شهرستان رباط کریم و شهرستانهای همجوار قرار دادند تا اینکه پلیس آگاهی شهرستان رباط کریم با اعلام اینکه فردی به اتهام سرقت مسلحانه خودرو در شهریار دستگیر شده و مشخصات و عکس متهم با تصویر مورد نظر مطابقت دارد، شاکی برای شناسایی سارق به پلیس آگاهی شهریار دعوت شد.
سارق دستگیر شده توسط مالباخته شناسایی و در بازجوییهای انجام شده به سرقت مسلحانه سوپرمارکت در نسیم شهر اعتراف کرد.
سرهنگ یارندی معاون اجتماعی استان تهران و البرز ضمن اعلام این خبر گفت: متهم دستگیر شده پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم