مفتح خبر داد :

افزایش 50 ریالی نرخ هر مترمکعب گاز

مخبر کمیسیون تلفیق لایحه با تشریح مصوبات امروز بودجه سال 1390 کل کشور در مجلس شورای اسلامی از افزایش پنجاه ریالی قیمت هر مترمکعب گاز مصرفی مشترکان برای توسعه گازرسانی به روستاهای کشور خبر داد.
کد خبر: ۳۹۶۶۰۹

به گزارش واحدمرکزی خبر محمدمهدی مفتح با تشریح آخرین مصوبات کمیسیون تلفیق گفت: در این جلسه مقرر شد 300 میلیارد تومان به بودجه قوه قضاییه در حوزه عمرانی و جاری افزوده شود.

وی افزود: همچنین مقرر شد از منابع ارزی کشور، معادل دو میلیارد دلار به بخش سلامت و یک میلیارد دلار نیز برای مهار کردن آب های مرزی و ریزگردهایی که شهرهای کشور به ویژه شهرهای غربی را تحت تأثیر قرار می دهد اختصاص یابد.

مخبر کمیسیون تلفیق گفت: بر اساس مصوبه دیگر این کمیسیون مقرر شد معادل یک میلیون دلار یارانه تسهیلات و جوایز صادراتی، معادل یک میلیارد دلار به صندوق محصولات کشاورزی و معادل یک و نیم میلیارد دلار به صندوق نوآوری و شکوفایی و فناوری های نوین کمک شود.

وی در ادامه افزود: همچنین مقرر شد 80 میلیارد تومان از محل 20 درصد وجوه حاصل از جریمه های رانندگی و 20 درصد احکام دادگاه ها و قانون اصلاح بیمه شخص ثالث، به صندوق تأمین خسارات بدنی اختصاص یابد.

وی گفت: بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق،‌ از این پس صندوق تأمین خسارات بدنی جزو نهادهای عمومی غیردولتی محسوب می شود تا بتواند وظایفی را که بر عهده دارد به نمایندگی از دولت انجام دهد و تأمین خسارت کند.

مفتح افزود: همچنین مقرر شد: همه دستگاه ها و مؤسسات متعلق به قوای سه گانه موظفند یک دهم درصد از اعتبارات عمرانی خود را برای معماری اسلامی و پیام های فرهنگی، به خرید آثار منقول و غیرمنقول هنرمندان ایرانی تولید شده در داخل اختصاص دهند.

وی گفت: مصوب شد 300 میلیارد تومان به عنوان یارانه بلیت وسایل حمل و نقل عمومی و 100 میلیارد تومان بابت بلیت متروی تهران و قطار شهری سایر شهرها به نسبت جابه‌جایی مسافران و ناوگانشان پرداخت شود.

مفتح افزود: تصویب شد جداول و اعتبارات استانی با شاخص عادلانه‌تر که به تصویب کمیسیون تلفیق رسیده باشد بازتوزیع شود.

وی گفت: نتیجه اعمال این شاخص در اعتبارات استانی، امروز نهایی می شود.

مخبر کمیسیون تلفیق همچنین از بررسی گزارش این کمیسیون درباره لایحه بودجه 1390 در صحن علنی مجلس از یکشنبه هفته آینده خبر داد.

مفتح در پاسخ به سؤالی درباره علت طولانی شدن بررسی بودجه در کمیسیون تلفیق گفت: رسیدگی به لایحه بودجه در این کمیسیون مقداری طولانی‌تر از پیش‌بینی‌ها بود که علت آن هم اعمال دقت بیشتر و پیشنهادهای کمیسیون‌هاست.

مخبر کمیسیون تلفیق در پاسخ به سؤالی در خصوص خبر منتشر شده مبنی بر قطع بودجه شورای عالی ایرانیان اظهار داشت: به محض نهایی شدن این موضوع، به اطلاع همگان خواهد رسید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها