نیروهای شرکتی باید طرف قرارداد دستگاه‌ها شوند

وزیر کار و امور اجتماعی گفت: برنامه دولت در سال1390 در خصوص نیروهای شرکتی ادامه برنامه سال گذشته است و نیروهای شرکتی بایستی یا قراردادی شوند یا این‌که در قالب شرکت‌های تعاونی متشکل گردند و طرف قرارداد دستگاه‌ها قرار بگیرند.
کد خبر: ۳۹۴۹۱۸

عبدالرضا شیخ الاسلامی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره زمینه‌های ایجاد اشتغال 5‌/‌2 میلیون نفر طی سال 1390 در کشور، اظهار کرد: اگر همت کنیم می‌توانیم مانند سال گذشته که با تلاش همه مدیران و به کارگیری منابع و امکانات کشور گام بلندی در زمینه اشتغالزایی برداشته شد، امسال نیز با ادامه همان حرکت در زمینه اشتغالزایی کارهای بزرگتری انجام دهیم.

وی افزود: منابع کشور برای تحقق این امر فراوان است، از جمله بودجه عمرانی کشور که سهم قابل توجهی در ایجاد شغل دارد و با 40 هزار میلیارد تومان منبع قابل توجهی به شمار می‌رود. همچنین منابع بانکی و منابع صندوق توسعه ملی به ترتیب با 90 و 30 هزار میلیارد تومان می‌توانند سهم بسزایی در ایجاد اشتغال داشته باشند.

شیخ الاسلامی در خصوص برنامه دولت در سال جاری در رابطه با نیروهای شرکتی، اظهار کرد: بخش کارمندی و کارگری و به طور کلی هر بخشی که در دستگاه‌های دولتی به صورت خدمات نیروی انسانی یا با واسطه‌گری شرکت‌های تحویل نیروی انسانی مشغول به کار هستند بایستی همگی تغییر وضعیت پیدا کنند.

وزیر کار و امور اجتماعی در رابطه با سهم بنگاه‌های زودبازده در اشتغالزایی کشور نیز تصریح کرد: بنگاه‌های زودبازده یا به عبارت بهتر بنگاه‌های کوچک حدود 95 درصد از بنگاه‌های تولیدی کشور را تشکیل می‌دهند که این عدد در کشورهای صنعتی و پیشرفته نیز در حدود 97 ‌درصد است و این بنگاه‌ها سهم عمده بازار کار و نیروی کار را در اختیار دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها