جزیره نائورو کوچکترین جمهوری جهان ورشکسته شد

جام جم آنلاین: جزیره نائورو در اقیانوس آرام جنوبی کوچکترین جمهوری جهان که یک کشور مرفه محسوب می شد
کد خبر: ۳۹۴۱۴
تقریبا با ورشکستگی مواجه شده است که می تواند به ضبط آخرین دارایی های این کشور توسط یک شرکت امریکایی بیانجامد.
nauru2 به گزارش شبکه تلویزیونی TV5 فرانسه ، جزیره نائورو با 12500 نفر جمعیت مبلغ 230 میلیون دلار استرالیا معادل 169 میلیون دلار امریکا به شرکت جنرال الکتریک کاپیتال کورپوریشن یک شرکت امریکایی که ضامن سرمایه گذاری ها در بخش ساختمان سازی نائورو در استرالیا است بدهی دارد.
اگر جمهوری نائورو نتواند تا روز 5 مه به تعهدات مالی خود که زمان بازپرداخت آنها فرا رسیده عمل کند آخرین دارایی های آن توسط این شرکت امریکایی ضبط می شود.
nauru1 این وضع به دلیل بحران سیاسی که سراسر جزیره را در برگرفته و موجب رکود کامل اقتصادی این کشور کوچک گردیده به وجود آمده است.
کشور نائورو یک جزیره به وسعت 21 کیلومترمربع است که در سال 1968 میلادی مستقل شد این کشور کوچک به لطف معادن غنی فسفات که برای تولید کود شیمیایی صادر می شد جزو ثروتمندترین کشورهای جهان محسوب می گردید.
اما این ثروت طبیعی که تنها منبع درآمد کشور بود سرانجام پایان گرفت و استخراج معدنی فقط زمین های غیرقابل استفاده را از خود برجا گذاشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها